Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit prosím. Mám nový Xiaomi Redmi Note 11 Pro a stáhla jsem si na upozornění na nepřijatý hovor nebo sms True Edge a ono mě to nějak neupozorní - nefunguje mi to. Tak jsem zkusila stáhnout - Blesk Při Příchozího Hovoru a ono taky nic. Vše nastavím i zkouška v app mi jde, ale když mi přijde sms tak to nijak nereaguje. Nemám něco někde zablokované v mém mobilu? Nemusím něco povolit, když mi ani jedno nejede? Nevím si rady kde dělám asi chybu. Děkuji
Proč vymýšlíte zbytečnosti s pochybnými externími aplikacemi, když máte telefon s AMOLED displejem a funkcí always-on displeje (Ambientní displej?)
Pokud nechcete, aby vám tam pořád svítily i hodiny, tak si nastavte vlastní styl a do textového pole napište tam jen mezeru.
Pak vám bude na displeji svítit jen případná ikonka notifikace na zprávu či zmeškaný hovor a funguje to spolehlivě, protože je to systémová funkce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.