Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upozornění na hovor

Od: rita22 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit prosím. Mám nový Xiaomi Redmi Note 11 Pro a stáhla jsem si na upozornění na nepřijatý hovor nebo sms True Edge a ono mě to nějak neupozorní - nefunguje mi to. Tak jsem zkusila stáhnout - Blesk Při Příchozího Hovoru a ono taky nic. Vše nastavím i zkouška v app mi jde, ale když mi přijde sms tak to nijak nereaguje. Nemám něco někde zablokované v mém mobilu? Nemusím něco povolit, když mi ani jedno nejede? Nevím si rady kde dělám asi chybu. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč vymýšlíte zbytečnosti s pochybnými externími aplikacemi, když máte telefon s AMOLED displejem a funkcí always-on displeje (Ambientní displej?)

Pokud nechcete, aby vám tam pořád svítily i hodiny, tak si nastavte vlastní styl a do textového pole napište tam jen mezeru.

Pak vám bude na displeji svítit jen případná ikonka notifikace na zprávu či zmeškaný hovor a funguje to spolehlivě, protože je to systémová funkce.

janaa*
hodnocení

ten čas by mi docela chyběl

Tak si tam nastavte displej s hodinami, to už je na vás, jaký vzhled si zvolíte. Povolte si zobrazení ikon upozornění a máte to, vždy budete vidět, že tam máte zprávu nebo zmeškaný hovor

hodnocení

0x
A co potebujete oproti tomu, že se ti ukáže ve stavové liště ikonka SMS nebo hovoru?
rita22
hodnocení

no je to místo diody co bývala na většině mobilů a dnes se od ní upouští, protože nemám mob. stále u ruky, tak takto i na dálku vidím, že něco přišlo

hodnocení

0x

Já mám stažený Prof reminder a funguje to.

tesx
hodnocení

0x
Není potřeba na to používat aplikace, nechte to defaultně ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]