Nejste přihlášen/a.
Měnil jsem v iPadu, nová baterka tuším že z Aliexpresu byla v pohodě do doby, než jsem rozbil display, asi 2 roky. Jen jsem musel po výměne baterky do servisu aby mi iPad znova sestavili![]()
Zdravím,
ano měnil jsem baterii, tenkrát jsem měl šestku, vydržel to co píšete..
Firem je mnoho, jen vyhledat na netu. Já měnil v iLoveServis, v obchodním centru a po obědě bylo hotovo (něco přes půl hoďky)
Nová baterie se samozřejmě chovala jako nová, jak kdyby jste měl nový tel. Nemějte z toho strach. Baterie je spotřební díl, bez ní to nejde.
ps: jen malá rada. Nevím jak jinde, ale zde chtěli mít telefon odemčený aby mohli vyzkoušet funkce a v podstatě dát nějakou záruku na výměnu baterie. Věděl jsem o tom dopředu a vzhledem ke každodennímu zálohování na iCloud, jsem tel. uvedl do továrního nastavení (smáznul) a hned po výměně celou zálohu zase sosnul z5
Měnil jsem v iPadu mini 3. Opotřebení 24 %, celkem jsem nechápal jak se mi ho povedlo docílit za 2,5 roku používání (zřejmě jak jsem ho často používal létě a držel plně nabitý dlouho). Po výměně baterie společně s křupnutým sklem se postupně iPad dostal zpátky na 98 - 102 % nominální kapacity a s ohledem na to, že časem appky a systém byl žravější, tak stále bylo citelné zlepšení výdrže. Další tři rok jel, než jsem na něm měl závadu, že už se mi ho nevyplatilo opravovat a skončily update iPad OS, šel jsem do upgrade na mini 6.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.