Nejste přihlášen/a.
Měnil jsem v iPadu, nová baterka tuším že z Aliexpresu byla v pohodě do doby, než jsem rozbil display, asi 2 roky. Jen jsem musel po výměne baterky do servisu aby mi iPad znova sestavili
Zdravím,
ano měnil jsem baterii, tenkrát jsem měl šestku, vydržel to co píšete..
Firem je mnoho, jen vyhledat na netu. Já měnil v iLoveServis, v obchodním centru a po obědě bylo hotovo (něco přes půl hoďky)
Nová baterie se samozřejmě chovala jako nová, jak kdyby jste měl nový tel. Nemějte z toho strach. Baterie je spotřební díl, bez ní to nejde.
ps: jen malá rada. Nevím jak jinde, ale zde chtěli mít telefon odemčený aby mohli vyzkoušet funkce a v podstatě dát nějakou záruku na výměnu baterie. Věděl jsem o tom dopředu a vzhledem ke každodennímu zálohování na iCloud, jsem tel. uvedl do továrního nastavení (smáznul) a hned po výměně celou zálohu zase sosnul z5
Měnil jsem v iPadu mini 3. Opotřebení 24 %, celkem jsem nechápal jak se mi ho povedlo docílit za 2,5 roku používání (zřejmě jak jsem ho často používal létě a držel plně nabitý dlouho). Po výměně baterie společně s křupnutým sklem se postupně iPad dostal zpátky na 98 - 102 % nominální kapacity a s ohledem na to, že časem appky a systém byl žravější, tak stále bylo citelné zlepšení výdrže. Další tři rok jel, než jsem na něm měl závadu, že už se mi ho nevyplatilo opravovat a skončily update iPad OS, šel jsem do upgrade na mini 6.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.