Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše zkušenost s výměnou baterie u iphonu

Od: kipek odpovědí: 5 změna:
Zdravím, rád bych zeptal těch z vás, kteří si vyměnili baterii v iphonu na Vaše zkušenosti. Mám iphone X, který vydrží v plném zápřahu max 4-6hod, nechce se mi kupovat nový model. Pomohlo Vám to? O kolik se prodloužila výdrž? A fungoval telefon v pohodě alespoň další rok? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měnil jsem v iPadu, nová baterka tuším že z Aliexpresu byla v pohodě do doby, než jsem rozbil display, asi 2 roky. Jen jsem musel po výměne baterky do servisu aby mi iPad znova sestavili:-D

hoj
A to jsi iPad a jakou verzi, rozebral sám?

Verzi nevím, ale je to tak 5 let a tehdy byl tehdy cca 3 roky starý. Nerozebíral jsem ho sám, ale s asistencí Youtube.

hodnocení

0x

Zdravím,

ano měnil jsem baterii, tenkrát jsem měl šestku, vydržel to co píšete..

Firem je mnoho, jen vyhledat na netu. Já měnil v iLoveServis, v obchodním centru a po obědě bylo hotovo (něco přes půl hoďky)

Nová baterie se samozřejmě chovala jako nová, jak kdyby jste měl nový tel. Nemějte z toho strach. Baterie je spotřební díl, bez ní to nejde.

ps: jen malá rada. Nevím jak jinde, ale zde chtěli mít telefon odemčený aby mohli vyzkoušet funkce a v podstatě dát nějakou záruku na výměnu baterie. Věděl jsem o tom dopředu a vzhledem ke každodennímu zálohování na iCloud, jsem tel. uvedl do továrního nastavení (smáznul) a hned po výměně celou zálohu zase sosnul z5

hodnocení

0x

Měnil jsem v iPadu mini 3. Opotřebení 24 %, celkem jsem nechápal jak se mi ho povedlo docílit za 2,5 roku používání (zřejmě jak jsem ho často používal létě a držel plně nabitý dlouho). Po výměně baterie společně s křupnutým sklem se postupně iPad dostal zpátky na 98 - 102 % nominální kapacity a s ohledem na to, že časem appky a systém byl žravější, tak stále bylo citelné zlepšení výdrže. Další tři rok jel, než jsem na něm měl závadu, že už se mi ho nevyplatilo opravovat a skončily update iPad OS, šel jsem do upgrade na mini 6.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]