Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač Zelmer ZVC425HT

Od: millcom® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem, u vysavače Zelmer ZVC425HT odešel tahový potenciometr pro regulaci výkonu. Má přerušenou dráhu a než jej nahradím klasickým otočným potencimetrem, chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo schéma té triakové regulace, lépe řečeno, zda někdo nezná hodnotu toho potenciometru. Na součástce není vůbec žádný údaj a jelikož je dráha přerušená, nejsem schopen jej ani změřit. Mám na mysli změřit jej, aniž bych jej musel rozebrat. Triak i diak jsou v pořádku, jen ten poťák je vadný. Koupil bych i celou náhradní regulaci, bohužel jsem ji nikde nenašel (ani u Zelmera v Polsku).

Vysavač Zelmer ZVC425HT

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zašlou zítra... odsud...a další díly Jinak ze zkušenosti...bývá tam hodnota okolo M5 až 1M

hodnocení

Velice Vám děkuji za odpověď. Je to přesně ten díl co potřebuji. Bohužel mi bylo sděleno, že do ČR neposílají *hi*
Zkusím tedy nahradit ten tahový potenciometr. Dám tam 1M a uvidím, jak se bude regulace chovat a podle toho evtl. hodnotu upravím.

hodnocení

... tak nakonec se podařilo objednat dodání dílu do ČR, taže uvidím kdy dorazí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]