Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zapnutí redmi 9c

Od: robin* odpovědí: 7 změna:
Ahoj, mám jeden dost velký problém s mým xaomi redmi 9c, nefunguje mi tlačítko pro zapnutí a zvýšení hlasitosti (snížení funguje), mobil se mi celý vybil a teď mi nejde zapnout.. neví někdo jak na to? nechce se mi někam do servisu a tak, předem děkuju :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeek
hodnocení

2x

Ani při opravdu silném stlačení tlačítko nefunguje? Zkuste to silně držet na různých částech tlačítka. Pokud je čudlík už v takovém stavu, že nereaguje ani na silný stisk máte dvě možnosti. Buď si tlačítko opravit svépomocí a nebo telefon svěřit servisu.

hodnocení

1x
Když nechceš do servisu, tak to musíš rozdělat sám a podívat se, kde sedí žába na prameni.

robin*
hodnocení

Mobil nejde ani po silném stlačení spustit :( jak bych si mohl Teda opravit ty tlačítka?
tesx
Jestli s tím nemáte zkušenosti a fakt to nefunguje nezbyde Vám nic jiného než jít do servisu.

Jestli si troufneš ten mobil rozmontovat, tak

tady je jeden z mnoha návodů jak ho rozmontovat a

tady je jeden z návodů na opravu. Na youtube je jich hromada. Nebo bude třeba potřeba výměna tlačítka. Stojí jen pár peněz .

ALE jestli jsi jestě žádnou elektroniku (aspoň např. rádio, přehrávač) nerozdělával, asi bych Ti nedoporučoval začínat zrovna s dotykovým mobilem. Navíc nemusí ta oprava jako je na tom druhém videu pomoct nebo ani výměna tlačítek a taky můžeš nadělat víc škody než užitku a budeš mít jen hromádku elektronických střepů.

Oprava v servisu stojí asi 400 -900kč

hodnocení

0x

Tipy a triky, když nelze mobil zapnout:

xm.cz/...

*pozdrav*

robin*
hodnocení

Budu muset do servisu, na tohle si vážně netroufnu :/ jinak všem děkuju za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]