Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv box pro Vodafone tv

Od: boda® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.Chci si koupit nový android tv box pro sledování Vodafone tv .Jejich vlastní tv box mi nevyhovuje.Poradí někdo jaký?Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co na něm je špatně? Ovládání se dá nahradit jiným. Vzhled pracovní plochy a menu se dá upravit pomocí prográmku zvaného launcher. Takže pokud ti k tomu dali svou krabičku zadarmo, dá se s tím pracovat. Samozřejmě pokud ti nutí android-box za nějakou nesmyslnou cenu nebo tě ženou do placení měsíčních poplatků za pronájem boxu, je pak rozumnější koupit vlastní box. Výkon procesoru a velikost ram pak musí být stejný nebo lepší než má ten jejich.

hodnocení

Nechci platit pronájem.A odkoupit se nedá.Proto chci vlastní StB.

hodnocení

0x

Mám vyzkoušené dva typy. V obou jede Vodafone TV bez problémů ( mají certifikaci Googlu) + požívám na Kodi, také bez problémů. Tesla XA400 ( např. zde ) a Blaupunkt B Stream Box (třeba tady) .

hodnocení

Určitě nejsou špatný.Ale hledám nějaký s nejnovějším androidem.Nyni mám A5X Max 4/32GB android 8.1 a Vodafone jako jediný na něm nehraje.I Netflix sice jen v SD ale funguje...Ale díky.

No nehraje zřejmě proto, že nemá certifikaci od Googlu. Také jsem měl krabičky z Alíka,výkonější, novější Android, více paměti i místa na disku. Bohužel, bez certifikace a Vodafon TV si ani neškrtla. Takže hledat jen s certifikací, tam problém (většinou) není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]