Nejste přihlášen/a.
Mám občasné používání tv vždy s překážkami,protože je přes pevný kabel int,a jak se nekoukám stále denně,tak se jen tak nespustí chod a musím vypínat ze stb na nějakou dobičku a pak zkoušet.
Ale to hučení si myslím,že je vážnější,achjo.Díky
Pokud máte v nastavení TV zapnuté volby Automatická aktualizace seznamu stanic nebo Automatická aktualizace firmware, tak asi při spuštění TV probíhají tyto procesy. Jak to funguje, pokud je tam ještě stb, to nevím.
Mám s tím stálé problémy,ale to jsem se naučila řešit několikavteřinovým přerušením z stb.Televizi mám propojenou z jiné místnosti káblíkem z pevného kabelu internetu /tv/stb--,Teď řeším to vrčení zevnitř televizoru...na obrazovce se zapnutí objeví šedo, bez textu/zvuku a vevniř to jako "vře" (zvukově).
Pokud přijímáte signál od nějakého poskytovatele a ten vám instaloval settopbox, tak byste se asi měla dotázat na jejich podporu. Jinak nikdo nemůže vědět, jakou máte TV, jaký stb, jestli přijímáte pozemní signál, nebo satelitní, nebo kabelovou TV nebo ipTV a jak to máte zapojené a nastavené. Časy, kdy měli všichni anténu na střeše a chytali 2 programy z Cukráku, už jsou dávno pryč.
U mé sousedky nedávno připojovali TV a stb a rovnou jí řekli, které čudlíky na ovladačích nesmí mačkat, aby něco nepokazila. Tak si je hned přelepila izolepou.
V reálu máte pravdu,kéž bych to měla tak jednoduché,jak vaše sousedka/přelepit pásky,pro mě občas vyšlou i technika,který musí situaci zkontrolovat v terénu,jinak já mám od soukromé fy napojení,pak jsem přešla na operátora,kde mám mobil internet a nyní Tv ...ale dívat se mohu,jen,když se to "spraví",pak to nejde týden,měsíc a pak se to opakuje,digitalizuje atd.Díky za pochopení/slušnost na rozdíl od ostatních.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.