Zdravím, máme asi měsíc a půl novou myčku Beko DFS26024W. Máme tvrdou vodu, takže i dle testovacího proužku je nastavena na nejvyšší úroveň. Co mne ale zaráží, že za tu dobu jsem doplnil zásobník asi 3x (vždy se vešlo skoro celé balení), vyzkoušeny 3 značky: Finish, DM, Somat - ten mám pocit že vydržel tak 4 cykly a myčka se opět hlásí o doplnění. Je chyba někde v myčce, něco dělám špatně nebo je to normální? V práci jsem se ptal kolegů, jaké mají zkušenosti, ale asi jsem jedinej chlap v práci, co myje v myčce, protože jsem dostal od všech stejnou odpověď, že myčku obsluhují pouze jejich ženy . Děkuji za odpovědi .
Také mám myčku Beko,sice jiný typ,ale spotřebu soli taky velkou.Jeden čas jsem si dělala i čárky a vyšlo mi,že každé páté mytí doplňuji sůl.Voda také tvrdá,takže nastaveno na nejvíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.