Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil bez číštění

Od: lada1® odpovědí: 10 změna:

Koupili jsme nový mobil bez čistící alpikace a bez antiviru-co doporučujete naistalovat do mobilu?

Znáte nějaký antivir s čističem-děkuji Ladislav

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Co chceš čistit? Sklo displeje?

Protože čistící aplikace jsou jen na škodu.

hodnocení

dík jdu si koupit iron ale to asi nevíš co to je...

hodnocení

8x
Doporučuji neinstalovat do mobilu žádné zbytečnosti, jako jsou čističe. V životě jsem svůj mobil žádným čističem nečistil ani nemám antivir, a světě div se, tři roky bez problému funguje. Občas ho restartuju. Takže klidně tím ironem, který nevíme co je, ale vy jo, holt jsme mladí a vy starej :)
hodnocení

Děkuji za info ,měli jsme xiaomi tam byl už naistalován čistič a antivir,tak proto jsem se zepta v novém nebylo nic Děkuji Ladislav

tesx
@Mikihans a to používáš iOS?

olinl
hodnocení

1x

Osobně bych nic nestahoval, v Androidu tuším od verze 5 je už aplikace OPTIMALIZACE nebo nyní ve verzi 12 je čištění, v těchto je vestavěn i antivir, který se spustí se zmiňovaným čištěním.

hodnocení

Mám motorolu a tam byl čistý win 12

lojza
V Motorole máš Windows 12? Tak to gratuluju, to bude mít jednou velkou cenu... Tam žádného čističe netřeba.

tesx
hodnocení

0x
Stáhni si Avast Mobile Security

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]