Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pračky Electrolux nebo LG

Od: integer odpovědí: 5 změna:

Máme vybrané pračky Electrolux EWS 10770 W a LG F 1222 ND. Máte někdo zkušenosti k těmto pračkám? Obě jsou slim,objem prádla srovnatelný, cenově vychazí zhruba stejně. Na netu jsem se dočetl, že LG splachují aviváž hned na začátku. Byla to bolest prvních typů, nebo tento problém stále setrvává? Můžete někdo doporučit do které jít? Vytíženost pračky bude vcelku velká.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Dobrý večer, jsem sice víceméně zastáncem Elektroluxu (od LG preferuji DVD), ale porovnání těchto dvou přesných typů hovoří právě pro LG.

Elektrolux spoustu parametrů (v mém vyhledávání) vůbec neudává nebo jsou nepatrně horší.

Cena A:14 49917 150
Vaše cena:11 36912 176

A také cena, pouhých 11.369,- penízků za LG se mi zdá rozumná.

Takže, ač nerad, musím sdělit, že v tomto případě by u mne LG zvítězilo. *nevi*

lubikopr*
hodnocení

0x

Dobrý den, uvědomte si že LG je Jižni Korea, po záruce bude problém ze servisem. Jako servisák jednoznačně doporučuji

Elektrolux.

holubicka

Nekupujte si LG. Radím vám dobře,z vlastní zkušenosti,už nikdy více.

roberto*
hodnocení

0x

Lg nedoporučuji! měl jsem ,byla potřeba oprava kterou jsem chtěl provect sám vzhledem k jednoduchosti .ale sehnat nahradní dily byl nadlický výkon takže oprava nemohla byt provedena jedině autor.servisem a to by vyšlo na cca 5000 Kč přitom součastky schodne na jeneho vyrobce cca 360 Kč.Takže nic od Korejského várobce NEDOPORUČUJI!

repak*
hodnocení

0x

Vyhledejte si časopis D-test a zavolejte si do redakce kdy naposledy testovali pračky. Budete-li mít štěstí budou tam i Vámi vybrané typy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]