Nejste přihlášen/a.
Máme vybrané pračky Electrolux EWS 10770 W a LG F 1222 ND. Máte někdo zkušenosti k těmto pračkám? Obě jsou slim,objem prádla srovnatelný, cenově vychazí zhruba stejně. Na netu jsem se dočetl, že LG splachují aviváž hned na začátku. Byla to bolest prvních typů, nebo tento problém stále setrvává? Můžete někdo doporučit do které jít? Vytíženost pračky bude vcelku velká.
Dobrý večer, jsem sice víceméně zastáncem Elektroluxu (od LG preferuji DVD), ale porovnání těchto dvou přesných typů hovoří právě pro LG.
Elektrolux spoustu parametrů (v mém vyhledávání) vůbec neudává nebo jsou nepatrně horší.
Cena A: | 14 499 | 17 150 |
---|---|---|
Vaše cena: | 11 369 | 12 176 |
Takže, ač nerad, musím sdělit, že v tomto případě by u mne LG zvítězilo.
Lg nedoporučuji! měl jsem ,byla potřeba oprava kterou jsem chtěl provect sám vzhledem k jednoduchosti .ale sehnat nahradní dily byl nadlický výkon takže oprava nemohla byt provedena jedině autor.servisem a to by vyšlo na cca 5000 Kč přitom součastky schodne na jeneho vyrobce cca 360 Kč.Takže nic od Korejského várobce NEDOPORUČUJI!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.