Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak čistit displej telefonu?

Od: misa503® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Asi za 3-4 dny se mi pokryje doma displej telefonu Xiaomi bílými flíčky-různé velikosti a tvary, tak vezmu hadřík a navlhčím a displej několikrát přejedu a je krásný černý bez flíčků. Venku se mi pokryje telefon flíčkyi i za den.

A měl bych dotaz. Neexistuje nějaký fígl čím telefon potřít, aby nevytvářel na povrchu flíčky na fólii? Na telefonu mám nalepenou fólii, né sklo. Fólie je nalepená skvěle bez bublin.

Děkuji za případné rady či nápady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

1x

Zkuste ho dát po očištění na noc do igeliťáku co to do rána udělá.Třeba je na něco alergickej.

hodnocení

Další obrázek jsem vložil do nové otázky : Proč má mobil fleky? Protože sem nešel obrázek přidat

hodnocení

0x
Já displej čistím vlhčenými jednorázovými ubrousky na brýle. Ale žádné bílé flíčky se mi netvoří. Ty vaše musí z něčeho konkrétního být. Máte mobil ve flipovém pouzdru? Nemastíte si něčím ruce? Nějaký makeup?
hodnocení

Mobil mám doma volně na stole v bytě. Ruce nemastím a makeup vůbec ne.Ty flíčky jsou jak stovky malých různě velkých obláčků a tvoří se i na zahradě na stole před chatou. Venku rychleji a nesvítí na něj slunce, je ve stínu vždy

19.10.22 16:42
hodnocení

0x
Fotku!
hodnocení

Pokusím se to nafotit foťákem, ale nevím zda ty flíčky to zachytí, uvidíme

re4zon
hodnocení

0x
Ty flicky jsou z toho, ze na nej neco prska, samy se tam urcite netvori.
hodnocení

Nic na něj neprská, leží volně na stole, kde se nic nedělá, kuchyń jev jiné místnosti a na zahradě u stolu se nic také nedělá a za několik hodin celá fólie samé flíčky, což vlkým hadříkem stírám a je to stále dokola

hodnocení

Tvoří se samy, i když to zní k nevíře. Ale nepsal bych to sem, kdyby se mi netvořily.

Ty flíčky se mi tvoří i na pevném telefonu-velkém displeji, pokusím se nafotit

19.10.22 20:24
hodnocení

Jak čistit displej telefonu?
Jak čistit displej telefonu? #2
Jak čistit displej telefonu? #3

mil®
hodnocení

0x

Čistím displej tzv. švédskou utěrkou a je to čistý do dalšího upatlání prsty. Žádný flíčky. Třeba ty flíčky jsou po tom navlhčeným hadříku, v kterým třeba něco je.

hodnocení

Odlepil jsem fólii a flíčky se již dva dny netvoří. Takže to dělala fólie. Byla nalepena bez bublinek kvalitně. Vlastně ji nepotřebuji. Mobil mám v obalu kvalitním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]