Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Asi za 3-4 dny se mi pokryje doma displej telefonu Xiaomi bílými flíčky-různé velikosti a tvary, tak vezmu hadřík a navlhčím a displej několikrát přejedu a je krásný černý bez flíčků. Venku se mi pokryje telefon flíčkyi i za den.
A měl bych dotaz. Neexistuje nějaký fígl čím telefon potřít, aby nevytvářel na povrchu flíčky na fólii? Na telefonu mám nalepenou fólii, né sklo. Fólie je nalepená skvěle bez bublin.
Děkuji za případné rady či nápady.
Zkuste ho dát po očištění na noc do igeliťáku co to do rána udělá.Třeba je na něco alergickej.
Nic na něj neprská, leží volně na stole, kde se nic nedělá, kuchyń jev jiné místnosti a na zahradě u stolu se nic také nedělá a za několik hodin celá fólie samé flíčky, což vlkým hadříkem stírám a je to stále dokola
Čistím displej tzv. švédskou utěrkou a je to čistý do dalšího upatlání prsty. Žádný flíčky. Třeba ty flíčky jsou po tom navlhčeným hadříku, v kterým třeba něco je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.