Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka + sušička hisense zkušenosti

Od: veronika10* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, máte někdo tuhle pračku se sušičkou mall.cz/... od firmy Hisense? Jaké programy využíváte? Potřebuji vyprat a usušit prádlo, které budu moct rovnou složit a uložit do skříně. Včera jsem poprvé pračku zkoušela a prala+sušila jsem zhruba 5 kilo prádla na program MIX a pak sem musela ještě znovu zapínat sušení, protože prádlo nebylo suché. Prát a sušit 11 hodin se mi fakt nechce. Prosím tedy jaký program na vyprání a usušení (rovnou do skříně) v nejkratším čase a s nejmenší spotřebou vody? Děkuji Vám.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tedy nevím, mám něco jinýho a dva přístroje, nikoliv kombinaci.
Ale co jsem před časem tak zkoumal, tak v kombinaci sušička usuší pouze polovinu prádlo, co dokáže pračka vyprat. Tudíž po vyprání půlku prádla vyndat, dát usušit a pak dát sušit druhou půlku.
Tedy opruz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]