Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárovečky, v kterých se nedá vyznat

Od: fanca odpovědí: 10 změna:

Prosím,nevím,kolikátku žárovečku mám koupit,copak je to mililitrech :-D

Žárovečky, v kterých se nedá vyznat

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jedná se o žárovku do trouby (tedy vláknovou, nikoli LED) s příkonem 15W, světelným výkonem 90 lumen a paticí E14. Zřejmě na 230V, to by na krabičce také mělo být uvedeno.

fanca
hodnocení

Skvělé,právě takovou potřebuji peču potmě...když jste tak znalý,dát ji tam nejde,je ta asi zbytek té původní,prasklá se rozprskla okolo,takže když to odstavím a oddělám zadní kryt,pokud půjde mám do toho jít sama,nebo ne ,díky

záleží na typu trouby... třeba já na mé mikrovlnce už roky žárovku nepoužívám, protože u toho typu by se muselo rozmontovat snad všechno - a kdo ví, jeslti bych to složil... Servis počítal s hodinou jen za práci - takže dát 600 za něco, co vlastně nepoužívám - no raději si koupím basu piv

Občas se stane, že baňka žárovky se rozdrtí a v objímce přístroje zbyde kovová patice žárovky. Musíte zkusit okraj patice chytit do nějakých kleští s tenkými čelistmi a pokusit se ji vyšroubovat.

franca
hodnocení

Jj,přesně,nikomu se do toho nechce,důvod je jasný.Autorizovaný servis Candy by přijel někde z tramtárie,před domem je placené parkoviště a to bych se nedoplatila...to je děs

riva
hodnocení

2x

Takové mám v zásobě z Číny, namátkou aliexpress.com/.... Jsou v troubě i mikrovlnce a vydrží tak dva roky.

franca
hodnocení

...mám za rohem vietnamce,tak jsem včera pokoupila několik žárovek vč. této,co na ni říkáte...Mám lávovou lampičku,tu troubu a ledničku,kde ty malé patří.

Žárovečky, v kterých se nedá vyznat #2

To asi bude žárovka do lednice, do trouby ji nedávejte, i když vypadá stejně. Mohlo by se stát, že se roztaví cínová slitina, kterou je zapájena patice.

franca
hodnocení

Díky moc,takže zůstává primární problém ta trouba.Kvůli jedné žárovečce rozhodně nemíním kupovat na Aliexpresu,myslíte,že tu originální (?) koupím kde ...

Tuhle žárovku by měla mít každá elektra. Zadejte si do google "žárovka e14 do trouby", vyhledá vám toho spoustu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]