Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
včera večer při opékání topinek topinkovač vyhodil pojistky. Nepřišlo mi to zvláštní, občas nám je vyhazuje i mikrovlnka atd.
Když jsem ale chtěla na topinkovači snést opéct chleba znovu, vůbec nefunguje. Myslíte, že se tam něco přepálilo a mám ho rovnou vyhodit nebo má smysl snažit se ho nějak zprovozňovat?
Předem děkuji za odpověď,
Katka
včera večer při opékání topinek topinkovač vyhodil pojistky. Nepřišlo mi to zvláštní, občas nám je vyhazuje i mikrovlnka atd.
Když jsem ale chtěla na topinkovači snést opéct chleba znovu, vůbec nefunguje. Myslíte, že se tam něco přepálilo a mám ho rovnou vyhodit nebo má smysl snažit se ho nějak zprovozňovat?
Předem děkuji za odpověď,
Katka
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
2x
Dobrý den, sice to je vcelku jednoduché zařízení, ale kupte si nový - doma to sama neopravíte a dávat to do servisu se nevyplatí. Zdravím!
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]