Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybírali jste někdo nedávno malou 45cm myčku? Poradíte? Co vybrat?

Od: lux odpovědí: 5 změna:

Stará (myčka) po 20 letech dosloužila, už jen pípá...

Jakou 45cm volně stojící myčku levnou mi doporucite z heureka filtru, koukam ze uz i MORA si branduje svoje (asi nonamy-nebo víte někdo kdo vyrábí pro Moru?) :(. Kdo se v tom ma vyznat?

Odkaz: mycky-nadobi.heureka.cz/...

diky za sdileni, kdo v poslednim roce vybiral MYCKU ci se tou houstinou probiral. Posledni mesice to dost vyskocilo *maji tam super grady s cenami kde jde videt vyvoj cen i uvedeni na trh)...

A myslite su ze tahle elektronika v nejblizsich mesicich klesne?

ps: u pracek už prý je běžné, že mi komunikují přes NFC (limitace na Android, u iphone umi jen precist pocet cyklu) ale přes wifi.. mate nekdo zkusenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdar,

Pokud chcete mermomocí novou myčku s těmito legráckami (wifi, bt, nftodlecto), věřte, že jsou k lejnu. A to úplně. Jen odesílají do někam (!) údaje, kolik toho werk naběhal, statistiku a konstruktéři se pak činí, co kde osekat, optimalizovat, aby to vydrželo co nejméně po uplynutí záruky. Mladej má pračku s tímto a při každém zapnutí odešle několik kB bůhvíkam. Bonusem má být dálkový dohled, ale ruku na srdce, sebelepší appka tam prádlo nenastrká a pak nevyndá, nepověsí a nevyžehlí. Byť se dost lidí na Západě domnívá, že už to skoro tak je;) Obecně vše co se ovládá přes net a nepotřebuje veřejnou IP adresu na straně ovlád. zařízení je podezřelé! Já bych šel do nějakého nejlacinějšího úzkého Beka, nabízí garanci 10 let nejen na motor, ale i na měnič k němu. Pokud tedy nezměnili podmínky, před dvěma léty to tak bylo. A co ta stará myčka? Popis závady, třeba kolikrát si pípne, typ myčky, atp. Starší věci jdou opravit a stopro bývají lepší nežli ty nové a to obecně z toho důvodu, že se v bílé technice šidí na všem rok od roku stále více.

hodnocení

0x

45 cm Bosch, 10 rokov bez poruchy. Sice drahsia znacka, ale kvalita vyborna.

Bosch již pěkných pár let není co býval.

Už před 12 lety nebyla jejich myčka (cenová kategorie cca 15tis Kč) nic moc...a aktuálně to je ještě o level horší. U nové myčky (když jsem jí otevřel) jsem byl zděšen na čem všem se dá ještě ušetřit. Dokonce jsem koše vyndal a dal tam koše z té staré myčky..

hodnocení

0x
Nevidím sebemenší důvod ovládat pračky, myčky a podobně přes internet.
Tudíž tuhle funkci bych dal na poslední místo.
Osobně kupuji jedině AEG/Electrolux. A již desítky let maximální spokojenost.

hodnocení

0x

No ano, myčka co máme přes WiFi opravdu komunikuje.

Ale může mi prosím někdo říct, k čemu je to vlastně dobré? Co od toho očekáváte za přínos?

Že mi v práci na MT pípne zpráva, že doma myčka právě dokončila cyklus, to má pro mne opravdu cenu zlata..

Ne, cena neklesne...v nejbližší době určoitě ne..a jestli ještě vůbec někdy, to je velká otázka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]