Dobrý den, přestal mi fungovat hlasitý odposlech při hovoru ( Realme 8). Reproduktory budou asi v pořádku, protože při sledování pořadů na internetu vše funguje jak má. Poradíte mi prosím? Děkuji
Restart telefonu proveden,ale nepomohlo to. Co dál se dá dělat?
karel556*
Je to už android 12? Zkusit aktualizaci, je to 14 dní co jsem také Realme 8 kupoval a druhý den se aktualizoval na android 12.
martinz
Zdravím mám na devítce ten samý problém. Vzniklo to po nějaké aktualizaci aplikace Google telefon. Stejný problém na dalších dvou shodných telefonech v rodině. Snad to v další aktualizaci opraví. Zvláštní je, že i když nainstaluji telefonovací aplikaci od jiných firem, problém se nezmění.
karel556*
Jak píšete, počkat na další aktualizaci a doufat že se to spraví.
martinz
Ověřeno na technické podpoře, je to chyba poslední aktualizace Realme v androidu 12, Google aplikace za to nemůže. Pracuje se na aktualizaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.