Nejste přihlášen/a.
Zdravím radcové.Neumím si pomoc protože sem už duchodce a tak prosím o radu.Od 8.10.2022.mám Netflx.Už sem psal asi před tydnem že Netflix nemám v češtině.Moje smart tv deni schopna načíst ruzne oznameni jako co je dej filmu.v cz,jenom anglicky.Budu si kupovat chrome cast 3.aby sem to mněl v cz.Co mně trápi,Když si chci přehrát film 5.1 přes domaci kino Lg tv je taky LG tak ta m nedostau žádný zvuk.Zvuk je jenom 2.1.TV mám propojenou z HDMI na domací kino.I když si vyberu na dom.kinu kábem,nic se nedějě.Když potvrdím v AV na Hdmi tak není nic připojeno.Prostě nevím to sprovoznit Netflix aby sel přes domaci kino 5.1.
Dobrý den, jenom (možná důležitá) poznámka - aby byl slyšet zvuk 5.1, tak v tomto formátu musí být hlavně zdroj zvuku (prostorový zvuk toho filmu). Pokud je zdroj zvuku (zvuk toho filmu) stereo, tak slyšíte stereo (což není vada). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.