Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netflix zvuk nejde přehrát přez domaci kino 5.1

Od: begi25® odpovědí: 3 změna:

Zdravím radcové.Neumím si pomoc protože sem už duchodce a tak prosím o radu.Od 8.10.2022.mám Netflx.Už sem psal asi před tydnem že Netflix nemám v češtině.Moje smart tv deni schopna načíst ruzne oznameni jako co je dej filmu.v cz,jenom anglicky.Budu si kupovat chrome cast 3.aby sem to mněl v cz.Co mně trápi,Když si chci přehrát film 5.1 přes domaci kino Lg tv je taky LG tak ta m nedostau žádný zvuk.Zvuk je jenom 2.1.TV mám propojenou z HDMI na domací kino.I když si vyberu na dom.kinu kábem,nic se nedějě.Když potvrdím v AV na Hdmi tak není nic připojeno.Prostě nevím to sprovoznit Netflix aby sel přes domaci kino 5.1.*zmateny*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jenom (možná důležitá) poznámka - aby byl slyšet zvuk 5.1, tak v tomto formátu musí být hlavně zdroj zvuku (prostorový zvuk toho filmu). Pokud je zdroj zvuku (zvuk toho filmu) stereo, tak slyšíte stereo (což není vada). Zdravím!

doplněno 11.10.22 15:17: begi25 - je zvuk prehravanych filmu z Netflixu vždy v prostorovem provedení nebo je stereo?

jirib
hodnocení

0x
Umí tv poslat zvuk z aplikace Netflixu v 5.1 na port HDMI?
hodnocení

Pokud dobře chápu otazku,tak né neumí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]