Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcove.Mam taky problem,TV ma si 8let LG led.Loni sem se přihlasil na Nedflix,ale ale ruzne zdelení jako filmový žanr,nebo vše ostatní bylo jen v angličtině.Když sem volal na poradnu netflix,paní my řekla že moje tv je zastaralá a tím nepřeklada do čestiny.Nemyslím filmy.Tak sem se dozvěděl at si koupim med.centrum.Nemusím mít 4k.jenom Ful.Dneska sem našelFire TV stick lite.Myslím si že tohle zařízení je promně a bude ukazovat češtinu.Nepotřebuju žádne drahé zařízení.Ale nevím jestli to co chci má DLNA,nenašel sem to.Mám to koupit?Nebo neco jiného.Nechci zato dat víc než 1000kč.?
Za mě bych doporučil Google Chromecast, teď už je výhoda, že je i součástí novější Android TV, takže je tam teď už i lepší podpora aplikací. Pokud Vám stačí 1080p / Full HD, pak stačí jen Chromecast 3, pokud ne, tak Chromecast Ultra se dá sehnat pod 1500 CZK a bude umět i 4K. Mimo jiné Chormecast jde buď za pomocí adaptéru od Google či zbastlené redukce připojit kabelově přes ethernet, pokud je na místě, kde byste chtěl použít Chromecast, už moc slabý signál.
Mimo jiné Chromecast jde použít i v kombinaci s VLC Player, kdy z počítače v místní siti si necháte streamovat video na Chromecast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.