Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reproduktory SPK8-S

Od: michal* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, nehrají mi zadní reproduktory (SPK8-S), ikdyž jsou spárované (svítí zelená led dioda) se soundbarem LG SN6Y. Nevíte kde by mohl být problém? Už jsem vyzkoušel všelijaké varianty nastavení i zapnutou funkci "Surround" na soundbaru a zadní reproduktory jen šumí. Jinak mám televizi LG 50UN7300, předem děkuji za pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. Když selžou všechny pokusy o uvedení zařízení do proozu, přečtěte si návod

2. Pokud ani v návodu nebude uvedeno kde je chyba, zkuste vypnout a zapnout (vše...ze zásuvky a na delší dobu).

3. Když ani 1 a 2 nepomohou, zkuste se zeptat výrobce

4. Když 1,2,3 nepomohou, sbalte to do krabice a zajeďte do nejbližšího sběrného dvora

michal*
hodnocení

0x

1. Návod přečten a postupoval jsem podle něj.

2. Vyzkouším.

3. Výrobce LG jsem už také kontaktoval jen čekám na odpověď, proto jsem raději rozhodil více sítí po internetu.

4. Snad tato možnost nenastane :D

Díky za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]