Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta TV signálu

Od: painter88 odpovědí: 6 změna:

Již několik týdnů mi nejde naladit signál z multiplexu, "chytaný" směrovou širokopásmovou anténou EMOS Yagi EM-116.

Zjistil jsem že cca 25 m před ní ve směru na vysílač a cca o 10m níže, je v sousedství nově instalovaná širokopásmová

univerzální anténa MULTICHANEL. Je možné že signál tzv. "stahuje" nebo jinak ruší? Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ta druhá anténa tam je ted krátce, nebo několik týdnů?

painter88
hodnocení

...bohužel jsem si jí všiml až v pátek

111®
hodnocení

0x

Stahování signálu je nepravděpodobné, to spíš rušení. Jenže nevíme jestli ho máte se zesilovačem , nebo bez. Důležitá informace je kdy to vzniklo a zada to souvisí s tou druhou anténou.

painter88
hodnocení

... antény mám se zesilovači, okolí je vyvýšené bez přímé viditelnosti na vysílače

111®
hodnocení

0x

tak nejdříve zkuste zesilovač odstranit...14dB antína by ho nemusela pořebovat..

hodnocení

0x

Těch informací je málo,aby se dalo kvalitně vyřešit problém:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]