Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-lins 1318

Od: kafol odpovědí: 3 změna:

Prosím nemohu nikde sehnat usb kabel ani nabíječku k telefonu E-lins 1318 poradí mě někdo.?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

to je ten číňan s DVB-T za 1800? Jak funguje ta TV?

S USB myslím nebude problém, těch není tolik, nejrozšířenější jsou asi tak 4, horší pokud tam bude nějaký extra, kdo ví co tam okopírovali. Zkus třeba alza.cz/...

Nabíječku, co nějakou univerzál? Nebo se zeptat na obojí výrobce Informace info@szelins.com nebo sales@e-lins.com či zkusit
Support: support@szelins.com

kafol
hodnocení

Zatím dík moc vyzkouším vše.Jen nevím ten usb přes net asi nekoupím když neznám parametry budu muset osobně do obchodu i s telefonem?

kafol
hodnocení

Tu TV na telefonu jsme nestačili vyzkoušet je to vše placené nějakým paušálem a to nechcem.Kdybych věděla ,že je to čína tak to nekoupím,ale pani co mě to prodala mě řekla,že je koupený v Anglii bohužel ,ale někde na trhu,Chtěla jsem levný dotykový telefon pro kluka a teď nemám nic.Snad se mě podaří sehnat to usb přes pc to nabije a víc nepotřebuje.Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]