Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mě na tabletu zobrazují rok staré sms?

Od: tazatelka odpovědí: 2 změna:

Ahoj...jelikož mám mobil v sevisu dala jsem si na zkoušku sms kartu do starého tabletu je tam mnoho aplikací na sms. A zjevily se mě tam sms z roku 2021 od zásilkovny a kb banky . Nevíte čím to je? v mobilu vždy vše mažu co už nepotřebuji sms . děkuji za vysvětlění.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Protože jste dala do tabletu SIM (ne SMS) kartu, na které máte pár starých SMS. Na tu se jich vejde jen pár a pravděpodobně se jich vám tam i pár uložilo, jinak se ukládají přímo do mobilu, kde si je mažete.
K těm na SIM se dá většinou dostat v SMS aplikaci až v nastavení.
(u mě třeba na mobilu až v pokročilých nastaveních SMS aplikace mám přístup do "Úložiště na SIM kartě".
tazatelka
hodnocení

jo tak . to mě nanapadlo . tak děkuji za vysvětlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]