Nejste přihlášen/a.
Konec platnosti kreditu u O2, zapomenutí si dobít, je to 4 dny od ukončení platnosti kreditu. Má s tím někdo zkušenost jako reklamaci? Je to 10 dnů od zprávy, že 27.9. dojde k přerušení služeb a zapomněla jsem kredit dobít, předtím tam bylo cca 1000,-Kč a teď je tam 0,-KČ. Volala jsem na 02 linku, tam mi paní řekla, že je to potřeba probrat s reklamačním oddělením ve všední dny, zda se kredit dá vůbec zpět. Pak mi ještě nabízela jako možnost kredit převézt na nový paušál u 02. Nechci o ten kredit, co jsem tam měla předtím přijít.
Má s tím někdo zkušenost jako reklamaci?
Děkuji
Nevrátí.
Smiřte se s tím. Už se to tu někde řešilo, zkuste pohledat.
Vzpomněl jsem si na jeden celkem logický příklad - když si předplatíte třeba 5x návštěvu maséra a navštívíte ho jen 3x, asi by Vás ani nenapadlo po něm chtít peníze zpátky. Podobné je to i s tím kreditem.
Ještě doplním -
Když jsem kdysi takhle zmeškal dobití karty, nejen že jsem přišel o původní kredit, ale karta byla bez náhrady a bez možnosti znovuzprovoznění zrušena. Takže jsem přišel nejen o peníze, ale i o telefonní číslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.