Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec platnosti kreditu u O2, zapomenutí si dobít. Vrátí se mi předchozí kredit?

Od: niqy® odpovědí: 2 změna:

Konec platnosti kreditu u O2, zapomenutí si dobít, je to 4 dny od ukončení platnosti kreditu. Má s tím někdo zkušenost jako reklamaci? Je to 10 dnů od zprávy, že 27.9. dojde k přerušení služeb a zapomněla jsem kredit dobít, předtím tam bylo cca 1000,-Kč a teď je tam 0,-KČ. Volala jsem na 02 linku, tam mi paní řekla, že je to potřeba probrat s reklamačním oddělením ve všední dny, zda se kredit dá vůbec zpět. Pak mi ještě nabízela jako možnost kredit převézt na nový paušál u 02. Nechci o ten kredit, co jsem tam měla předtím přijít.
Má s tím někdo zkušenost jako reklamaci?
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevrátí.

Smiřte se s tím. Už se to tu někde řešilo, zkuste pohledat.

doplněno 02.10.22 09:55:

Vzpomněl jsem si na jeden celkem logický příklad - když si předplatíte třeba 5x návštěvu maséra a navštívíte ho jen 3x, asi by Vás ani nenapadlo po něm chtít peníze zpátky. Podobné je to i s tím kreditem.

doplněno 02.10.22 09:59:

Ještě doplním -

Když jsem kdysi takhle zmeškal dobití karty, nejen že jsem přišel o původní kredit, ale karta byla bez náhrady a bez možnosti znovuzprovoznění zrušena. Takže jsem přišel nejen o peníze, ale i o telefonní číslo.

jm
hodnocení

0x
Moje zkušenost s Vodafone pár týdnů po ukončení a po dobití se kredit objevil v plné výši.
U O2 netuším. Co tak zavolat jim na jejich nahrávanou linku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]