Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí kino, jaké

Od: jslovec odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, rád bych si vylepšil prožitek z filmu. Domácí kino 5v1 nebo Soundbar+ bass
. Nicméně se v tom nevyznám. Značka bose je perfektní, nicméně bych volil střední třídu do 10 000kc.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To si kup za trojku Geniusy a nemusíš utrácet zbytečně desítku. Jinak je ti jasné, že musíš mít odpovídající zdroj pro přehrávání. To znamená film se zvukem 5,1. K soundbaru ti stačí dvoukanálový zdroj.

jalovec
hodnocení

Uvažoval jsem o soundbar od bose za 6k

Zase ke kinu není potřeba úplně high audiofilní soustavu. Zejména když zdroj zvuku bude v MP3 třeba.

jalovec
hodnocení

Přesně tak

hodnocení

1x
Do 10tis to je asi skoro jedno.
Mám soundbar+SW zn.Yamaha. V testech v této cenové kategorii jeden z těch nejlepších.
Když zvuk tohoto soundbaru srovnám s HiFi komponenty téže značky (pravda, v jiné cenové kategorii), film ještě s přimhouřením obou uší jde (při známkování jako ve škole tak 3-4). Hudba je tak na 5-.
Jděte si to v reálu poslechnout, ať nejste zklamán.
jalovec
hodnocení

To určitě. Na bose za 40 k nemám. Možná počkám ale max 15k
Ano, vím že to finančně nemusí být pro Vás snadné.
Uvědomte si ale prosím, že cena slušně hrajících stereo reproduktorů byla cca 15-20tis Kč před 20-25 lety. Vy chcete slušně hrající 5.1..dnes..do 10-15tis.
Za těch 15tis Kč tedy možná trochu lépe znějící soundbar..

hodnocení

0x

Před lety jsem řešil podobný problém. Nakonec jsem to vyřešil. Receiver, přehrávač DVD s USB vstupem (dnes možná HDMI), reprosoustavu 5.1 se subwooferem. Je to super.

jano123
hodnocení

0x

Ja by som nekupoval super mašiny a vyhadzoval peniaze.

Sústreďoval by som sa radšej na obsah prehrávania,

teraz je to úbohosť, najma made USA - brakovište "holywoooood"...*alene*

jalovec
hodnocení

Vás názor, ale vůbec ne k věci.

Tak ne každý kouká na filmy/seriály typu Policie Modrava nebo Ordinaci.

K filmovému zvuku super mašina opravdu není potřeba. Ale nějaký kompromis zase ano. Zvuk z chrastících TV repráčků je o ničem a tak leda k předpovědi počasí.

jano123: Asi se budete divit, ale stále se dají najít filmy s vynikajícím zvukem. Ale ano, je pravda, že je to tak jeden film ze třiceti..bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]