Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

El. Cigareta a prava spotřebitele

Od: smackone odpovědí: 9 změna:
Ahoj zakoupil jsem si dražši el. Cogaretu .. jednorazovou .. a pri potahnuti mam liquit v puse .. pristroj je poškozen a chci ho reklamovat .. platil jsem kartou a učtenku už nemam spiš jsem ji ani nedostal … mam teplotu tak jsem do shopu vyslal sveho bratra a prodavač ho poslal do šipku že žadnou zavadu nevidí a že potahovat si nebude .. misto aby to někam poslal tak vymluvi že zavada nejde vidět .. takže tam musim jit já až budu mit po teplotě .. a řikal jsem si čim mu mam pohrozit? Ochranou spotřebitelu popripadě jak se postupuje? A stači ze zakona doklad v aplikaci že jsem platil kartou? Díky .. nehlede nato že jsem žadal jen vyměnu za jinou .. a jak chce videt chybu vevnitr kdyz je to jednorazova cigareta a on jen pouhy prodavač .. jeho argumenty jsem a solutne nepochopil … děkuji za rady … sem nastvanej ze se tam bude muset jit znovu a jeste kdyz dostanu teplotu .. buch vi jestli ji nemam s toho liqiudu diky kdyztak cigo od hqd

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Možná máte covid a přišel jste o chuť a čich a ta chemická sra**a vám nechutná.
Příště si kupte normální tabák a né náhrašky.
smackone
hodnocení

To byla teda odpověd hodná oscara diky co čekat

pepeek
hodnocení

4x

Drahou jednorázovou cigaretu? Co vím tak ty dražší se pohybují okolo 2-3 stovek. Za ty nervy a starosti s reklamací s nejistým výsledkem to nestojí, oželte těch pár stovek. Tyhle jednorázovky se jedou v takovým počtu, že se bohužel občas najde vadnej kus. Pár jsem jich měl, jednalo se o Lio nano jednorázovky a pokaždé to splnilo účel a člověk si pochutnal. Můžu vás ujistit, že teplotu z pár kapek liquid určitě nemáte.

smackone
hodnocení

Stala 350 no drazsi uz nejsou myslim … a 350 neni zas tak malo a taky mi jde o princip přece to musi reklamovat
pepeek

Ve světě el. cigaret je 350kč opravdu nic. Jak dokážete, že je to zrovna ta cigareta kterou jste tam koupil? Jak dokážete, že jste cigaretu používal dle návodu včetně dodržení všech instrukcí? Nedokážete nic, prostě se se třema stovkama rozlučte a smiřte se s tím, že s tím nic nenaděláte. Pokud to máte jako náhradu za tabákové cigarety tak se finančně tyhle jednorázovky vyplatí nejméně. Buď už teda kuřte tabák, nebo zainvestujte do nějakého osvědčeného all-in-one podu. Nejlépe samozřejmě vychazí nekouřit vůbec :)

re4zon
Nemusi dokazovat ani jedno, dokazovat musi prodejce. Ve zbytku mas pravdu, ovsem tabak ve forme komercne vyrabenych cigaret neni levnejsi ani nez ty jednorazovky.
A jestli se bratr vyjadroval tak jako tazatel, ani se nedivim, ze ho prodejce poslal nekam. Chtit po nekom, aby si potahl z cizi pouzite cigarety, to chce velkou davku inteligence..
pepeek

Ano máte pravdu. Prodejce by to měl reklamovat u dodavatele.. nebo u výrobce? To nevím jak to chodí. V obou případech by však mělo dojít k nějakému odbornému posouzení příslušným technikem. Jak v praxi u takových jednorázových laciných výrobků z trafiky může probíhat nějaké posouzení technikem, jestli vůbec, netuším. Avšak tipuji, že po měsíční lhůtě by tazatel dostal zprávu o tom, že se zařízením bylo neodborně manipulováno nebo nějakou podobnou jejich oblíbenou výmluvu. Nedokáže nic. Takže jedině 3x reklamovat a pak žádat o vrácení peněz. No jenže jak moc se tohle vše vyplatí asi každý sám pochopí. Ohledně té výhodnosti, většina jednorázovek má zhruba 600 potáhů, za den a půl ji vybafám celou a cena je okolo dvou stovek. Mně osobně krabička tabákových cigaret vydržela půl týdne až týden. Takže pyro je furt finančně výhodnější. Ale tohle je dost individuální záležitost.

re4zon
Tak ono zakaznikovi vubec neni nic do toho, co si jak prodejce posoudi a komu co posle. Prodejce musi prokazat, ze vadu zpusobil zakaznik, ne naopak. U techto vyrobku se to bezne resi vymenou bez kecu, protoze se proste nevyplati s tim vubec zabyvat, marze je az 200% a lepsi par desetikorun nez nas**t zakaznika. Ovsem kdyz se zakaznik chova jak blbec, samozrejme mu lze reklamaci zamitnout s tim, ze soudit se nebude.
A pokud jde o pyro vs jednorazovky, je trochu nepomer mit krabicku na tyden, tzn 3ks na den, a jednorazovku (ktera nahradi cca 30 cigaret) na den *smich*
smackone
hodnocení

Tak mi to vyměnily bez kecu .. byl tam i majitel .. jen me znejistilo že bratrovy to neuznaly … dokonce sem si řekl o jinou přichuť a bylo .. s poražkou se ja smiřovat nebudu .. těm co radily slušně děkuji .. těm co maj tupe keci přeji přijemnější život než maji do teď :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma levný tabák

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]