Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

N 97 mini soubory - mázání

Od: luziferr* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám noki n97 mini, scháním nějaké dva programy, a to:

1) který by uměl odstranit nadbytečné soubory v telefonu jako promazat jej ale ne aby mi odstanil hudbu obrázky a potřebné soubory pro chod telefonu.

2) aplikaci pro odinstalovávání aplikací, standartní od nokie mi hlásí málo paměti takže nic přez ní neodinstaluju (i po restartu), takže nějakou jinou díky.

jo a nemám hack telefonu, takže berte ohled .-)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

1) Myslíš něco jako CCleaner v PC na odstranění nepotřebných systémových souborů? Existuje pythonská aplikace NulDel,avšak musíš vědět co mažeš,protože jinak může napáchtat více škody než užitku...

K tomu abys ji mohl vůbec nainstalovat potřebuješ aplikaci Python a nějaký Module pack.Samotný Python,module pack i konkrétní pythonská aplikace musí být téměř vždy nainstalovány v paměti telefonu.

Více zde : forum.n73.eu/...

Aplikace NulDel : forum.n73.eu/...

2) Aplikaci pro odinstalování aplikací? Přímo za tínto účelem žádnou aplikaci neznám.Možná by stačilo smazat soubory ze systémových složek,kam si je instalátor naistaluje.K zobrazení těch systémových složek by byl zapotřebí nějaký kvalitní správce souborů,například X-plore a obávám se,že je potřeba mít i hack Symbianu,který ty bohužel nemáš.To by ovšem mohlo v případě nové instalace dané aplikace způsobovat potíže,pokud by nebyly s smazány všechny soubory (tohle se moc nedoporučuje).Já u Nokie N73 odinstalovávám aplikace tak,že si na ní ,,najedu"a poté ji odinstaluji stiskem tlačitka ,,C".Ovšem nevím,jak je tomu u QWERTY klávesnice...:(

Pokud máš i po restartu plnou RAM (indikováno hláškou ,,Málo paměti",kouknoul bych přes nějakého taskmana naběžící procesy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]