Nejste přihlášen/a.
Mám kvalitní anténu se zesilovačem 24 decibel a rozbočením na 4 televize.Všechny programy hrají dobře,pouze ČT 1,2,24 a.SPORT ČT se trhá. a je nekvalitní.Je možné vložit těsně před vstup do televize další zesilující prvek a jaký?
Tohle znám. V Krkonoších chytám Prahu, bez zesilovače to mám rozbočený na šest televizí a jde to jak má.
Najednou signál ČT na nule a nic. po chvilce naskočí a jde. Pak opět vypadne.
Může za to jednokanálová síť ČT. Vše vysílá na 26. kanálu a jelikož mám ve stejným směru za Prahou ještě Votice, tak se objeví stejný signál na stejným kanále, jen o malinko později a tuner v televizi z toho má těžkou hlavu. Známý anténář to měřil, ladil, zkoušel. Nakonec je anténa nasměrovaná kamsi mezi Prahu a Liberec. Jde to podstatně lépe, ale stejně někdy se stane, že to blbne.
Ne. Jaký multiplex to dělá? Jaká je kvalita ostatních signálů? Některé televize to umí zobrazit, neni to jenom o síle. Přidánim zesilovače na konac se jen zesílí všechen bordel nachytnej na kabelu, důležitej je odstup signálu od šumu a kvalita = srozumitelnost signálu, pohledejte informace o CBER, VBER MER. Tedy zesilovač vždycky k anteně. Zkusil bych snižit napájecí napětí, i "kvalitní" anteny mají dnes šitkové zesilovače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.