Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s tím, že kotel ohřívá, ale voda nejde do topení? Při otočení termostatu kotel sepne, normálně začne ohřívat vodu (slyším i bublání), ale radiátory zůstanou studené a po chvíli kotel stopne ohřívání a začne blikat, že je přehřátý. Z kohoutku normálně tepla voda teče, jen topení nefunguje. Je možné že je to zavzdušněním?
Já mám kotel Intergas a na informačním panelu vždy bliká kód chyby, vám ne? U mě, když nezačnou topit radiátory, je obvykle chyba v nízkém tlaku v systému - otočím kohoutkem u bomby se stačeným (asi) vzduchem, natlakuju soustavu a topení naskočí.
andrea*
Kódy chyby tam jsou taky, ale konkrétně u přehřátí to jen bliká červeně. Tlak by měl být podle ukazatele v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.