Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklá,zamrzlá tel.LG

Od: kubitchek* odpovědí: 4 změna:
LG tv. 47LB650V-ZN.ASI 6 LET STARÁ.Před rokem po zapnutí tv se objevilo logo LG a zhruba po 5 sekundách tv normálně naskočla,ale začalo se to stupňovat 10,15,pak několik minut než tv naskočila.Po čase až cca na desátý pokus zap/vyp.tel naskočila.Na internetu jsem se dočetl že asi nedokončená aktualizace,je to prý fatální problém.Takže jsem na 10 pokus zapl tv a dal tovární nastavení.Tv jako nová vše bez nejmenšího problému,ale po roce ten samý problém,tv naskočí cca po 20 sekundách a myslím že se to zhoršuje.Tovární nastavení již nepomáhá..Nemůže být problém někde v paměti?A jesti nedokončená aktualizace,je to možné mám doma děti.A když chci dát teď aktualizaci objevi se ""nelze vyhledat aktualizaci"..televizi mam přes satelit a internet přes kabel...Jestli někdo poradí budu rád..Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Děti jsou docela koumáci. Určitě víte o všem, co se doma s TV děje?

To je fakt, taky jsem doma koukal, jak kluci dokázali zasekat androidí TV box blbostma, že už nešel pustit ani pitomý YT, ale tovární nastavení by to mělo řešit.

hodnocení

1x

Napište (a příště začínejte obdobně u dodavatelů) na LG

Nejspíše pošlou návod + doporučí provést update firmware. Odpovídají do 24 hodin.

hodnocení

1x
Celkem bezpečně můžete začít tak, že z TV opíšete označení fw (bude se vám hodit i v případné komunikaci s podporou) a zde si zjistíte, zda je fw aktuální:
lg.com/...
S ruční aktualizací fw bych ale nespěchal, pokud tv zlobí, nemusela vy se povést.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]