Nejste přihlášen/a.
LG tv. 47LB650V-ZN.ASI 6 LET STARÁ.Před rokem po zapnutí tv se objevilo logo LG a zhruba po 5 sekundách tv normálně naskočla,ale začalo se to stupňovat 10,15,pak několik minut než tv naskočila.Po čase až cca na desátý pokus zap/vyp.tel naskočila.Na internetu jsem se dočetl že asi nedokončená aktualizace,je to prý fatální problém.Takže jsem na 10 pokus zapl tv a dal tovární nastavení.Tv jako nová vše bez nejmenšího problému,ale po roce ten samý problém,tv naskočí cca po 20 sekundách a myslím že se to zhoršuje.Tovární nastavení již nepomáhá..Nemůže být problém někde v paměti?A jesti nedokončená aktualizace,je to možné mám doma děti.A když chci dát teď aktualizaci objevi se ""nelze vyhledat aktualizaci"..televizi mam přes satelit a internet přes kabel...Jestli někdo poradí budu rád..Díky
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Napište (a příště začínejte obdobně u dodavatelů) na LG
Nejspíše pošlou návod + doporučí provést update firmware. Odpovídají do 24 hodin.
1x
Celkem bezpečně můžete začít tak, že z TV opíšete označení fw (bude se vám hodit i v případné komunikaci s podporou) a zde si zjistíte, zda je fw aktuální:
lg.com/...
S ruční aktualizací fw bych ale nespěchal, pokud tv zlobí, nemusela vy se povést.
lg.com/...
S ruční aktualizací fw bych ale nespěchal, pokud tv zlobí, nemusela vy se povést.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]