Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupili by jste tento telefon?

Od: lada1® odpovědí: 15 změna:

datart.cz/...

Chceme si koupit s manželkou a jsme běžní uživatelé.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jistě si svý zákazníky najde.
Já osobně bych ho nekoupil. Kupuji jen odolné telefony.
hodnocení

Děkuji za názor ale mi nepotřebujeme odolné telefony ,bude v tašce nebo v kapse a o víkendu na stole.

kolemjdouci
hodnocení

2x
Nekoupil. Ten procesor a rozlišení displaye je tragédie. Do 5000 seženete mnohem lepší kousky.
hodnocení

A které? Proto se ptám a děkuji za rady.

Mně se zase nelíbí že nemá perspektivní 5G a úložiště 64G je docela malé

Kolemjdouci, na co potřebuješ u tak "velkého" displeje větší rozlišení proboha. To na něj koukáš z pěti centimetrů nebo jsi zasažen mantrou "čím víc Mpix, tím víc adidas? Tady ti stačí i 640x480.

re4zon
Na 6,5 vga rozliseni? Jo, to je ok, pokud je nekdo uplne slepy nebo na to kouka z metru..
kolemjdouci
Ernie doufám že to VGA byl vtip nebo vůbec nevíš co je to vga. A ano, trvám na tom že na 6.5 palcích je u HD hrubý rastr. Ale je pravda že jestli máš 5 dioptrií tak je to asi fakt jedno...

jm
hodnocení

2x
Pro vaše účely jakýkoliv kousek s pamětí 4/64 ... Od 3000,-. Spíše se v tom Datartu mrkněte osobně na typ obrazovky. Některé můžou být až nepříjemné. Já třeba Amoled vyměnil po prvním měsíci.
Nebo je zase někdo zvyklý na notifikační diodu, která se přestává dávat...

re4zon
hodnocení

2x
Do 5000 si kupte motorolu g60 nebo g52. Krome spolehlivosti ma navic gesta, ktera vyuzije i bezny uzivatel.
kolemjdouci
Přesně, ta G52 a G60 jsou o level spíše o dva výše než ta Nokia.

ceedy
hodnocení

1x

Dobrý den,

přidejte 300 Kč a kupte tento: smarty.cz/...

Mnohem lepší, než ten, jaký jste chtěl zakoupit v Datartu. :)

hodnocení

Nechci kupovat v datartu ukazoval jsem jen tip telefonu a xiaomi nebrat máme a nejsme se značkou spokojeni.

Není Xiaomi jako Xiaomi. Samotné je mnohem lepší než některé značky pod nima - například POCO.

kolemjdouci
Jak konkrétně nejste se značkou xiaomi spokojeni? Myslíte si že lowcostová "taky čínská" Nokie bude lepší? Ty Motoroly jak radí níže Re4zon budou mnohem lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]