Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapínání LED zařivky pomocí zásuvky s kokretním druhem osvětlení

Od: rony* odpovědí: 2 změna:

Zdravím mám tuhle LED záživku spsvitidla.cz/... která po každém dalším zapnutí rosvítí buď žlutým nebo bilím nebo univerzalním světlem. Dá se nějak udělat to, že když ji zapnu tak aby hned svitila bílím světlem a ne až ji po třetí zapnu? Chci ji totiz mít na zaskuvku s dalkovým ovladáním tudíš, když ji zapnu, tak se rozvítí pokažde jako první žlute světlo a to mi nevyhovuje. Vypínač na záživce nebudu vubec využivat. Snad jsem to napsal srozumitelně. Poradí někdo? Jde tu vůbec?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Musel by sa vykonať zásah do elektroniky a vyradiť pamäť a prepojiť to len na biele svetlo.

hodnocení

2x

Obavam sa, bolo by nutne zabudovat tam nejaky specialny obvod, ktory by simuloval ono trojnasobne zapnutie. Jednoduchsie a lacnejsie bude kupit novu lampu s fixnou farbou a obycajnym zapinanim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]