Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod play: něco se pokazilo!

Od: davidsileny odpovědí: 9 změna:
Dobrý den mám takový problém z obchod play. Pokaždé když chci stáhnout nějakou aplikaci tak mi to napíše něco se pokazilo a je tam možnost zkusit znovu ale když na to kliknu tak se nic nestane. Zajímavé je že se to děje pouze u některých aplikací tjz. Některé aplikace jdou stáhnout některé ne. A další zajímavost je ta že se to děje od doby co mi byl deaktivován Google účet kvůli tomu že jsem neověřil věk a to i navzdory tomu že jsem její ověřil. Takže jsem si vytvořil nový účet. Ale od té doby už prostě nejde nic stahovat z obchod play. Tak tento problém vyřešit už se to děje 3 týdny.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x
Tak to je opravdu zajímavé, díky za info.
davidsileny
hodnocení

Já myslel že tady to je poradna a ne diskusní kroužek...
karel556*
Ty máš dotaz? Já vidím jen oznámení. Dotaz obvykle končí otazníkem a slůvkem "díky".
Tak z té poslední věty s překlepem je zjevné, že se ptá, jak problém vyřešit.

olinl
hodnocení

0x

Bylo by dobré uvést "co" máš za telefon nebo alespoň stáří telefonu, protože na staré kousky už moc funkčních aplikací není. Zkoušel jsem na Android5 dostat "webprohlížeč" Brave a není pro takhle starý Android podporován. Pokud máš Oper. Systém Android, vybíráš aplikace pro Android? (ne pro Apple nebo Windowsy)

davidsileny
hodnocení

Xiaomi Mi 10 t pro
davidsileny
24.09.22 10:47
hodnocení

Obchod play: něco se pokazilo!

hodnocení

0x
Na toto dřív pomáhalo odinstalovat aktualizace google play a smazat data gp.
doplněno 28.09.22 07:56: Koukám, že od Androidu 4, furt stejný problémy..
Plus samozřejmě spousta nových. :-D
davidsileny
hodnocení

Mockrát děkuji! Pomohlo! Fakt moc děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]