Dobrý den mám takový problém z obchod play. Pokaždé když chci stáhnout nějakou aplikaci tak mi to napíše něco se pokazilo a je tam možnost zkusit znovu ale když na to kliknu tak se nic nestane. Zajímavé je že se to děje pouze u některých aplikací tjz. Některé aplikace jdou stáhnout některé ne. A další zajímavost je ta že se to děje od doby co mi byl deaktivován Google účet kvůli tomu že jsem neověřil věk a to i navzdory tomu že jsem její ověřil. Takže jsem si vytvořil nový účet. Ale od té doby už prostě nejde nic stahovat z obchod play. Tak tento problém vyřešit už se to děje 3 týdny.
Bylo by dobré uvést "co" máš za telefon nebo alespoň stáří telefonu, protože na staré kousky už moc funkčních aplikací není. Zkoušel jsem na Android5 dostat "webprohlížeč" Brave a není pro takhle starý Android podporován. Pokud máš Oper. Systém Android, vybíráš aplikace pro Android? (ne pro Apple nebo Windowsy)
Na toto dřív pomáhalo odinstalovat aktualizace google play a smazat data gp. doplněno 28.09.22 07:56: Koukám, že od Androidu 4, furt stejný problémy.. Plus samozřejmě spousta nových.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.