Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky vybrat elektronický zubní kartáček?

Od: rotorod® odpovědí: 23 změna:
Dobrý den
Chtěl bych koupit elektrický zubní kartaček dětem (14,16). Nemám absolutní zkušenost, nechci drahý, nevím jestli sonicky nebo rotační je lepší? Na značce záleží? Jak je to s výměnou nadstavců, jak často je třeba měnit? Proto asi budu preferovat něco, kde ty nadstavce nebudou za majland :)
Děkuji všem za rady a tipy, jestli vybírat podle heureky nebo podle vás z praxe. Díky

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Spokojenost s sonikem z lidlu. Rotační (obecně)nebrat.

hodnocení

0x
Výborný a ne moc drahý kartáček , je od Oral-B . Hlavice se mění v závislosti na opotřebení , ale standartně je to jednou za 3 měsíce , takže balení čtyř hlavic za cca 500 Kč , je na cca rok . Záleží , jak se na kartáček tlačí. Kartáček ale umí zvukem upozornit , na silný tlak . Doporučuji
expert.cz/...
Mario

jjj
hodnocení

0x
Když elektrický kartáček tak sonický...a značku doporučuji Philips. Není sice nejlevnější ale za kvalitu se musí připlatit. V různých testech se Philips umisťuje na prvních příčkách.

hodnocení

0x

Já mám Philips sonicare a naprostá spokojenost už 4 roky.

nazuby.cz/...

hodnocení

0x
Mám levný sonický Mijia T100 (dnes už je lepší model T200).
Žádné extra funkce, časovač na 2 minuty a dvě rychlosti. Nabíjet se musí kabelem, ale výdrž je skoro měsíc při normálním používání. Stál mě necelé tři stovky, mám ho dva roky a za mě spokojenost :) předtím jsem měl rotační a sonický je za mě rozhodně lepší.

hodnocení

0x

Sonický, od Philips.

Možná je dražší, ale " druhé" a poslední vlastní zuby máme nadosmrti.

Každou chvíli mají slevy, stačí je hlídat a výhodně koupit jedno tělo, víc zubních kartáčků. Všichni jsme s nimi naprosto spokojeni, jak celá rodina i příbuzní, tak i dentální gygienistky.

hodnocení

a slevy si hlídat přímo u philipsu? nebo v jiných eshopech? díky

hodnocení

zatím děkuji za rady,

co tak čtu, tak je super mít i tlakový senzor (už jen kvuli dětem, aby to zbytečně netlačily), ale to mají tzv hlavně pouze Philipsy. Mě se třeba líbí tento philips (tady se mi líbí ten tlakový senzor a funkci, která upozorní na vyměnu) a taky tento true life (má v základu nahradní hlavice, ale nemá ten tlakový senzor)

1) chtěl bych se zeptat, jaké hlavice bych měl shánět? stačí nějaký standart? nebo se dívat na nějaké jemné štětinky?

2) Starší kluk má rovnátka, nevadí nebo je třeba nějaký specjální typ štětinek?

3) funguje tak jak se píše, že se specjalníma nadstavci pro bělení, jsou zuby fakt bělejší po nějaké době?

děkuji za rady

Tady máte všechny typy kartáčků Philips.Cas od času dávají 20% slevy, chce si to pohlídat. A poštu mají zdarma.

Dětské jsou jiné, v nabídce jsou:

philips.cz/...

Nástavec na bělení nemám bohužel vyzkoušený.

hodnocení

děkuji za odkaz

ale koukám, že i přes nějakou slevu, nákup přímo u philipsu je furt dražší než v jiným eshopu. Ale dle tabulky aspoň vím z čeho je třeba vybírat

hodnocení

zeptám se ještě, vy co máte philipsy, dokážete si to představit bez toho snímače tlaku? někde jsem se dočetl, že pokud bych moc tlačil, tak zbytečně se štětiny kazí a tím pádem bych musel dříve měnit hlavici. Je tomu tak? Nebo i bez toho děti pochopí (14,16) jak málo nebo jak hodně tlačit?

Já jsem tohle nikdy neslyšela. Nikterak při čištění na kartáček netlačím už z toho důvodu, aby mi nepoškozoval dásně.

Co se týká dětí, já jsem pro oba vnoučky koupila tyhle dětské Philips, kde je čištění hrou a návodem jak na to, dá se propojit s mobilem nebo tabletem. Vnoučci jsou nadšení.

nazuby.cz/...

Mají ještě modrý nazuby.cz/...

Teď je mají za super cenu, já dávala za jeden okolo dvou tisíc.

re4zon
Jestli to deti pochopi zalezi na nich. U maleho ditete bych to doporucil urcite, u pubertaka je to otazka. Belici hlavice funguji, ale pouze na pigment na zubech, ne na prirozene zlute zuby. A tlacit se na ne nesmi uz vubec, protoze jsou tvrde. Coz jsou tedy skoro vsechny hlavice pro sonicke kartacky, takze doporucuju koupit sensitive nebo detske hlavice.

Já jsem přehlídla věk dětí.

hodnocení

0x

Když jim je okolo 15 let, už nekupovat žádný dětský kartáček.

S tlakovým senzorem neuděláte chybu. Pokud hodně přitlačím, hned začne vibrovat a tím mě upozorní, abych ubrala.

Taky bych řekla, že když víc tlačím, dřív se kartáček opotřebuje. Philips doporučuje měnit každé 3 měsíce, to ale nemusíte. Uvidíte, že ještě nebudou známky opotřebení znát.

Ten co jste si vybral je dobrá volba. ;)

Teď už jen hlídat slevy.

dest
hodnocení

0x

Prodávají se kartáčky přím pro děti, ale to na tenhle věk už nebude potřeba. Já mám sonický kartáček od truelife a je to o zvyku. Nejdřív jsem si říkal, že je to zvláštní, ale teď úplně bez problému. Nástavec v podstatě vydrží stejně jako u normálního kartáčku.

hodnocení

děkuji

taky si říkám že jestli ten philips je fakt lepší než ostatní, nebo je to pouze značka.

jm
Philips mi dali k narozeninám a nemůžu ho použít, vadí mi.
Měl jsem od Umax, dva z pěti programů byly ok. Bohužel už je po něm a tak jsem koupil treulife a jeden z tuším 4 programů je ok.

hodnocení

A zbyle programy proč nevyhovuji?
jm
Blbě to vrni a rezonuje... Není mi to příjemné. Je to o subjektivním pocitu. Jeden syn si kartáček chválí, druhého nekecám... Proto jsem po první zkušenosti hledal více možností vrnění
re4zon
Philips znamena vzdycky priplatek za znacku, podobne jako oralb a jini znami vyrobci. Obecne na co je reklama, plati se pochopitelne v cene vyrobku.. nicmene to neznamena, ze s cenou nekoreluje i kvalita. A nejakych vibraci bych se nebal, sonicke kartacky skutecne nekterym lidem vadi, ale skoro kazdy si zvykne. Philips ma u kartacku "zvykaci" program, novy vibruje malo a postupne par tydnu pomalu sam pridava.
dest
Ono každému vyhovuje něco jiného. Musí si to člověk ošahat. Porovnat ten můj s philipsem, protože ten jsem nikdy neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]