Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redmi note 9s

Od: roman923 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,mám mobil Xiaomi Redmi note 9s. Potřebuji poradit Nejde mě žádný zvuk SMS, email atd. když displej zhasne.Zvuk když mě někdo volá ten jde.Kdyz rozvitím displej tak zvuky jsou bez problémů fungují.
Moc dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

V mobilu s Oper. Systémem Android10 se dá nastavit hlasitost VYZVÁNĚNÍ (příchozí hovory), MÉDIÍ (když si pouštíš písničky, videa), BUDÍKů a HOVORů(hlasitost zvuku z reproduktoru při telefonování). Podívej se při základní obrazovce mobilu, jak je co nastaveno-stačí zmačknout na straně telefonu tlačítko zvyšování nebo snižování hlasitosti. Jinak nastavit zvuk či hudbu pro příchozí SMS/MMSky je maličko složitější, krátce klikni na ikonu "ZPRÁVY", objeví se malá nabídka a v ní dole NASTAVENÍ, po kliknutí na Nastavení se otevře okno kde vybereš OZNÁMENÍ, potom v dalším okně POVOLIT ZVUK A VIBRACE. Pokud to máš povolené, jde vybrat dál KATEGORIE OZNÁMENÍ, kde po otevření dalšího okna vybereš v NOVÉ ZPRÁVY, v dalším okně ZOBRAZIT OZNAMOVÁNÍ a povolit VÝSTRAHA, případně kliknout i na ZVUK a vybrat tón, znělku nebo hudbu jakou chceš mít při příchozí SMS/MMS (toto nastavování je podle Samsungu A50).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]