Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mohl bych vás zkušené a odborníky prosit o radu s pomocí vybrat telefon manželce? nebude to pracovní email, ale semtam nějaký email, internet, a fotografování...nechci top fotoaparát ale aby uměl kvalitní a pěkný fotky i za šera.
cenově kolem 5tis Kč. Na 5G nelpím, stejně než ČR bude kompletně pokrytá, to bude další telefon NFC je fajn pokud bude. víc mě nenapadají extra požadavky. Napadl mě redmi note 11. Co vy na to? a když se kouknu na verzi 4/128GB tak je dokonce pod 5tis. Nebo by jste šli do 5G? Je nějak znatelný rozdíl mezi op.paměti 4 a 6GB?
Na značce až tak nezáleží, doteraz máme v rodině všichni xiaomi, proto muj tip tento. Nebo by jste brali jiný?
děkuji Vám za rady a poznatky
PS. verze PRO je vždy lepší? np redmi 10 a redmi 10PRO, redmi 11 a redmi 11PRO? je to cca o 1tis více ale jestli se to oplatí ta verze PRO?
a mohu poslední dotaz, někde jsem se dočetl že Note10 ma lepší fotoaprát než Note11. Máte někdo zkušenosti? Já asi nikdy nebudu fotit (manželka) na tou největší kvalitu, ale takové ty obyčejné nastavení...co je lepší dle vás?
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.