Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Sem duchodce a moc se nevýznam v nekterých věcech.Mám na mysli magneticky nabijeci kabel o Hama.Před nedavnem sem si ho koupil,ale moji když sem odpjoval konektor z tel.v koupelně se konektor dostal do vany a syfonu.Kabel my zustal.Na Heurece se prodava konektor micro usb za 49kč.Chci si koupit 3ks.Mám 3 zařizeni.Na heurece piše Konektor je konpatibilní pouze s nabíjěcim a datovím kabelem,ale nejsem přesvědčený že je to i datovy kabel co mám.Moc krát děkuji všem za odpověd.Chci mit jistotu co budu kupovat.
Vy neumite čist co sem apsal.Mně nezajima kabel ale konektor.Já taky neumim číst vaší pitomé řeči.Hledam konektor micro usm a ne kabel.Kapišto?
Vy ste uple mimo .Z aliexpresuNemáte ani paru co tady píšete.Mám čekat jaka je doba zČiny,Spamatujte se
.
Ja se moc omlouvam,všem který my odpověděli na moji otázku,sem lail.Opravdu mně to mzí co se nekomu napsal.
Omluva přijata, příště se prosím kroťte.
Je zcela běžné se doptat, když popisek není jednoznačný či nabízí příliš mnoho odpovědí. Za mě naprosto běžný postup na technické podpoře. Kdybych nevěděl, že jste seniorem, myslel bych si (bohužel i kvůli slabšímu pravopisu), že za klávsenicí je nějaký oprsklý spratek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.