Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sleva ISIC na elektroniku - notebooky

Od: julieee odpovědí: 3 změna:
Zdravím ,
Studuji SŠ a po neděli koupím notebook . Tak se chci zeptat , když mám kartičku ISIC ,mám slevu na elektroniku? Nebo se to vstahuje jenom na vybrané značky a obchody? Něco jsem zjistila a nejsem si tím tolik jistá ...
Značka notebooku HP

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Není to na elektroniku automaticky,jen tam,kde slevu z karty uznají.Ale platební karty banky dávají taky slevy např. v Datartu.Pred placením se informujte,příp. v podmínkách studentské karty bude o tom psáno.

pantatabateku*
hodnocení

1x

Na stránkách ISICU máte, napisané na co všecko majou sjednané výhody, konkrétně u elektroniky, např. CZC nebo alza.cz ( více), přímo na HP taky neco je, na Datartu, T. S. BOHEMIA, ...

hodnocení

0x
Je to jen někde a ještě na něco. Když jsem skládal nový pc,zkoušel jsem to v několika obchodech chlubících se isic slevami nakonfigurovat a výsledná sleva byla nula.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]