Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat na co je možné teď náhrávat digitálně filmy a pod. z TV místo videorekorderu.Máme Set-top-box a HD televizi Panasonic.A jak je to možné zapojit.Děkuji za odpověď
Karty do compu přimají pouze DVB-T, U DVB-C je potřeba, aby byla kompaktibilní s vaším providerem. Jeden satelitní tuner jsem viděl ( www.czechcomputer/...), ale nelze do něj vložit dekódovací kartu.
Mě to připadá že nevíš co chceš .
V jednom příspěvku píšeš,,Karty do compu přimají pouze DVB-T, U DVB-C je potřeba, aby byla kompaktibilní s vaším providerem. Jeden satelitní tuner jsem viděl (www.czechcomputer.cz/product.jsp), ale nelze do něj vložit dekódovací kartu.
Ve druhém zase,,Já osobně bych něco na USB. Koukal jsem na ty satelitní a tam není slot pro dekódovací kartu.
Když ti dám odkaz kde je i slot pro kartu tak zase píšeš ,,Tento produkt je pro DVB-C nikoliv pro DVB-S!
Tak by sis asi měl ujasnit co vlastně chceš . Zkus hledat!.!.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.