Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co místo videorekorderu

Od: vlasta* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat na co je možné teď náhrávat digitálně filmy a pod. z TV místo videorekorderu.Máme Set-top-box a HD televizi Panasonic.A jak je to možné zapojit.Děkuji za odpověď

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud máte Set-top-box bez pevného disku tak kupte DVD rekordér. Napojíte to pomocí Skart kabelu mezi televizí a Set-top-boxem.

slonbonjohn*
hodnocení

1x

Dobrá volba je zakoupit STB s harddiskem, případně s možností připojení externího HDD.

hanher*
hodnocení

0x

Na DVD rekordér.

michalkolesa*
hodnocení

0x

Existují už blu-ray recordery? Koukal jsme na největší eshopy a nic jsem tam nenašel.

slonbonjohn*

Stačí odkaz na článek z r. 2004? svethardware.cz/...

hodnocení

0x

Já už nějakou dobu přemejšlím o nějaké TV kartě do kompu.

michalkolesa*

Karty do compu přimají pouze DVB-T, U DVB-C je potřeba, aby byla kompaktibilní s vaším providerem. Jeden satelitní tuner jsem viděl ( www.czechcomputer/...), ale nelze do něj vložit dekódovací kartu.

Co třeba tohle czechcomputer.cz/...?.?.?

michalkolesa*

Tak to jsem nevěděl, dík za TIP.

Já osobně bych něco na USB. Koukal jsem na ty satelitní a tam není slot pro dekódovací kartu.

michalkolesa*

Tento produkt je pro DVB-C nikoliv pro DVB-S!

hodnocení

0x

Mě to připadá že nevíš co chceš .
V jednom příspěvku píšeš,,Karty do compu přimají pouze DVB-T, U DVB-C je potřeba, aby byla kompaktibilní s vaším providerem. Jeden satelitní tuner jsem viděl (www.czechcomputer.cz/product.jsp), ale nelze do něj vložit dekódovací kartu.
Ve druhém zase,,Já osobně bych něco na USB. Koukal jsem na ty satelitní a tam není slot pro dekódovací kartu.

Když ti dám odkaz kde je i slot pro kartu tak zase píšeš ,,Tento produkt je pro DVB-C nikoliv pro DVB-S!
Tak by sis asi měl ujasnit co vlastně chceš . Zkus hledat!.!.!*zed**zed*

michalkolesa*

Já hledám pro původního tazatele něco univerzálního. Aby to šlo připojit jak ke stolnímu PC tak k NTB, Aby to zvládlo DVB-T tak DVB-C tak DVB-S

No jo když já sem z tvýho vyjadřování nabyl dojmu že seš původní tazatel. Sorry.

wladi*
hodnocení

0x

I když mám satelit a rekordér,tak jsem si pořídil ještě STB s USB vstupem,do toho flešku 8 GB a je to moc praktické,chci-li na jeden český program koukat a jiný český program současně nahrávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]