Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení TV aplikace po zapnutí jako výchozí

Od: ajakaa odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, koupil jsem si Smart TV Philips 55pus7906. Ke sledování TV používám aplikaci vodafoneTV nebo sledovaniTV. Když ale zapnu televizi, automaticky se spouští satelitní televize, kterou nemam, takže je tam černá obrazovka s pokynem prohledat kanály. Jak nastavím, aby se mi po zapnutí TV automaticky spouštěla digitální televize přes aplikaci vodafoneTV? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bohužel aplikaci musíte pokaždé spustit ručně v nabídce. U LG mám O2 a tam musím rovněž postupovat stejně. Protože je každý výrobek jiný, prošel jsem manuál vaší TV a nenašel jsem nikde, že by to šlo automaticky po zapnutí. Nechová se to jako automatický detekovaný vstup signálu např HDMI nebo v pravěkých dobách SCART.

Ještě mě napadlo, že pro telefony Android existuje app Bixby Routines, kde při nastavení podmínky se spustí úkol nebo aplikace. Pro váš televizor jsem nic takového nenašel ale je možné pokud by šla TV propojit se Smart Things v telefonu, že by to tam pomocí telefonu nastavit šlo.

Příklad:

v telefonu -Spustit rutinu

-při spuštění rutiny zapnout TV

-při zapnutí TV spustit v aplikaci Vodafone TV.

Ale to jenom hádám

adamos
hodnocení

0x
Zažil jsem 2 TV LG starší rok výroby 2018 to neumoznovala, ale novější výroba rok 2023 měla funkci na automatické otevření poslední použité funkce u mě O2tv aplikaci...
Záleží asi model od modelu

111®
hodnocení

0x

na ovladači není Sources? 1 - Stisknutím tlačítka SOURCES otevřete nabídku
Zdroje.
2 - Vyberte položku v seznamu zdrojů a stiskněte
tlačítko OK. Televizor zobrazí program nebo obsah
zařízen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]