Nejste přihlášen/a.
Podle žluté značky,to je MH7472 a jedná se o klopný obvod.Ješté mám nějaké doma.Ale bohužel,k čemu to je jako celek si netroufám říci.Na sklokeramickou desku to rozhodně není už z toho důvodu,že by tan obvod nemohl být pod ní ! K tomu jenom to,že to ovládá spirálu a má dva stavy 0-1. zapnuto -vypnuto.
Též by mě zajímalo co to je.Podle součástek je to pěkně starý kousek.Dejte sem číslo integ.obvodu co je umístěn uprostřed,ať vím jakou funkci má !
... jak píše @hakl, chtělo byt typ toho int.obvodu, nebo alespoň to číslo za MH. Mě to silně připomíná kytarové echo, ale ruku do ohně bych za to nedal, protože Metra Blansko vyráběla spíš měřící techniku. V každém případě vidím na začátku a na konci té spirály snímač (vibrační?)
Po navode od ineho radcu som to uz nasiel, pozrite si obrazky na en.wikipedia.org/...
Je to oneskorovacia linka, zdrzanie signalu sa realizuje tym stocenym drotom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.