Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, uvažuji o koupi Iphone 13 mini - pro mne je rozhodující ta velikost, chci mobil, co se pohodlně vejde do kapsy a zjistil jsem, že v androidu nic podobného momentálně není. Když jsem četl recenze, tak mě zarazilo, jak si každý pochvaluje, že vydrží nabitý celý den. Já tedy ten svůj ( tlačítková Nokie 230 ) nabíjím tak obden, ale to zdaleka není ještě potřeba. Je fakt, že ten telefon používám jen pro telefonování, nehraju na něm hry ani muziku a občas něco vyfotím ( ale ty fotky jsou opravdu mizerné ). A počítám, že ten nový budu používat zase tímto stylem, maximálně občas navigaci a víc foto. Tak se chci zeptat, zda máte někdo zkušenosti s podobným stylem používání a jak dlouho ta baterka vydrží v takovém režimu. Abych denně kontroloval, zda už chcípnul nebo ještě bude půl hodiny žít, to se mi opravdu nechce. Předem díky, zdraví Jirka.
To se chlubíte, nebo si stěžujete ? Já mám přes 10 let starý Ericsson a nabíjím jednou (maximálně 2x) za týden. Používám pro běžný provoz.
Díky Vám všem, zejména p. michalp mi pomohl. Zdravím Jirka.
pro michalp: ještě jednou díky za ten screenshot, já se taky rozhoduji dlouho a ta cena je fakt dost vysoká i na dnešní poměry. A nevím jak si budu zvykat na to ovládání, které je prý u iphonů jiné než u androidu. Myslel jsem, že se těm "chytrým" telefonům už vyhnu, ale holt pokrok nezastavíš...Zdraví Jirka.
Přechod z tlačítkového telefonu na smartphone znamená dost často i změnu stylu užívání.
Pokud zůstanete u starého stylu, vypnete data a wifi a jen si občas zavoláte nebo pošlete SMS, vydrží bez problému 4 dny.
Když budete pořád na datech, nebude večer nutně úplně vybitý, ale dva dny už nejspíš nevydrží, takže budete muset nabíjet denně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.