Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měnič 12v230v a proudový chránič a uzemnění

Od: anthony odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám dotaz.
Koupil jsem měnič napětí 12v230v.
Chtěl bych, aby mi na měníči fungovala nafukovací vířivka ne ohřev ale jen čerpadlo a bubliny.
Problém mám s tím, že mě nepustí proudový chránič na kabelu od vířivky a ukáže se mi chyba špatné uzemnění.
Jak uzemnit měnič nebo jak to udělat správně, aby to fungovalo?
Foto měniče je jen ilustrační.
Děkuji za odpovědi.

Měnič 12v230v a proudový chránič a uzemnění

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Některé měniče nemají na výstupu nulu a 230V, ale +- 120 V. Takový by byl pro daný účel nepoužitelný.

anthony
hodnocení

Aha dobře děkuji. Zkusím to změřit co z toho vůbec leze.. Popřípadě šlo by to přes UPS? Nebo nevíte jaký měnič by byl pro to vhodný?

111®
hodnocení

0x

no není se co divit, pravděpodobně si výřivka nějakým malým proudem ověřuje že je uzemění připojeno. Navíc aby fungoval motor chce to měnič který má na výstupu sinisovku plynulou a ne pseudosinusovku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]