Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit, jak a kde nejlépe zálohovat před továrním nastavením data a aplikace z mého mobilu.
Mám zaplněné úložiště a to 128 GB aplikace a SD karta 60 GB je zaplněna jen ze dvou procent.
Co jsem zjišťovala, tak na Samsung cloud pojme jen 15 GB a když bych si vše přehrála do PC přes Smart Switch tak nevím, jestli by se mi pak po továrním nastavení podařilo vše dostat zpět do mobilu.
Budu ráda za vaše rady,postřehy a zkušenosti.
Díky.
V NASTAVENÍ v ÚČTY A ZÁLOHOVÁNÍ máš tři možnosti jak data přenést a to přes Samsung Cloud>Záloha dat (je potřeba mít Google účet, kolik místa nevím..). Druhá možnost přes Google Drive>Záloha dat (jen 15GB dat) a jako třetí možnost Smart Switch >Přenos přes externí úložiště (SD kartu, "flešku", snad i externí HDD/SSD disk by šel použít). Je tam i v Smart Switchi PŘEVÉST DATA ZE STARÉHO ZAŘÍZENÍ - v nabídce je možnost zálohovat data do počítače/notebooku, tak pokud máš na počítači/noťasu volné místo, tak to "nacpat"/zazálohovat všechno tam. Jinak telefon podporuje SD karty až do hodnoty 1 TB, tak v nabídce ke koupi je i velikost 128, 200, 256, 400, 512 GB a 1 TB.. Máš nastavenu optimalizaci/čištění telefonu (v Nastavení>Péče o zařízení>Optimalizovat)-jestli tam nemáš zbytečná/nepotřebná/neužitečná data. Pokud paměť zabírají videa, fotky nebo dokumenty, dal bych je do větší SD karty. Z počítače by se to mělo po připojení kablíkem USB natáhnout do telefonu snadno zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.