Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Ví někdo jak se dají nastavit 3 mailové adresy do jedné? resp. jde o to, že mám 3 mailové účty a chci, aby mi maily ze všech mailových účtů chodily do jednoho mailového účtu. myslel jsem, že když přidám do jednoho mailového účtu zbylé dva mailové účty, že to půjde, ale nejde to. Má někdo nějaký nápad? Díky, František
1) Když budeš používat poštovního klienta (program na PC nebo na mobilu), tak si tam můžeš nastavit více účtů které uvidíš najednou.
2) Tuhle funkce umí i některé webmaily, ale neporadím které, nikdy jsem nepotřeboval.
3) můžeš si na těch dalších účtech nastavit přeposílání na hlavní mejl - operace primitívní, do minuty to máš. Ale je pak problém s odpovídáním - odpovědi budou z toho hlavního mejlu.
Doporučil bych si ujasnit co chceš A na jakém zařízení (univerzálnost(nezávislost na programu/zařízení)
Jedna možnost je použít mailový program a funkci Unified Inbox. (Asi tu bude umět thunderbird a umí to K9MAIL)
Výhoda: není třeba nic měnit v nastavení IMAP/rozhraní poštovního účtu
Druhá - to přeposílání
Dle mě to může dělat bordel v určitých případech jako zprávách z mailing listů zprávách (ale pokud si na cílové schránce nastavíš, vyjímku pro vynechání kontrol DKIM, SPF), mělo by to problém skrýt. Výhoda je nezávislost na zařízení/programu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.