Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sporák mora

Od: krupkova odpovědí: 12 změna:

u nově zakoupeného el.sporáku E50 Mora E 110 AW po zapnutí trouby je slyšet hučení-je to normální?Děkuji za odpověd.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ales21
hodnocení

2x
A dělá to u nového sporaku
Jak zapnete troubu a nastavíte teplotu termostatem že ...Jen pár sekund že?.
krupkova
hodnocení

ano po zapnutí a nastavení stupnů,když kontrolka zhasne hučení přestane a ventilátor tam není

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jestli on tam nebude ventilátor (nebo jde gril). Podívejte se do návodu. Zdravím!

doplněno 12.09.22 11:28:

krupkova - dle návodu (str. 10) by tam měl být chladící ventilátor, který má ochlazovat skelet.

doplněno 12.09.22 11:54:

krupkova - nemáte zač. Návodu bych věřil.

krupkova
hodnocení

dobrý den,ventilátor v troubě nemám,když zhasne kontrolka,tak hučení přestane

krupkova
hodnocení

Tak jsem si to přečetla,snad to je teda ten ventilátor i když na knoflíku kde jsou stupně žádná hvězdička není,ale dík moc za vaši radu-jsem klidnější,přeci jen je to elektrika a já laik-díky.

ales21
hodnocení

2x
Nemusíte se bát!. O žádnou vadu nejde... Máme stejný sporák, jako nový to dělal stejně..Časem vymizí... Stejná zkušenost...To neřešte.
Můžete bejt v klidu.Nic vám nehrozí...Takhle to zahučí a za chvilenku zeslabne a zmizí.Nejakou dobu to takhle budete slychavat a pak to časem zmizí...To je prostě od termostatu..Neřešte to
doplněno 12.09.22 11:52: A podotýkám, mám ho již nyní asi cca 4 roky a v pohodě..
krupkova
hodnocení

Děkuji za uklidnění,lekla jsem se nejdřív,pekla jsem prvně-snad to zmizí časem jak píšete,jak máte sporák dlouho?Už jsem četla 4 roky dík.

akes21
Je to termostat!.A sporák je základní řada s litinovou plotnou!.Žádný ventilátor to nemá !.Zavolejte si klidně do servisu od mory
ales21
Jsou to sporáky základní rady a ventilátor nemají!
Mají litinový plotny.Neposlouchejte toho co vám sděluje nesmysly.Klidne zavolejte si servisu Mory a potvrdí vám že to je zvuk od termostatu.A jen doplním, k těm plotýnkám, když dovařite, zbytečně nenechávejte na plotně stát hrnce, podporujete korozi, A v klidu pečte dál...
krupkova
hodnocení

Děkuji moc za odpovědi-Krupková

ales21
hodnocení

0x
A hlavně pořádně vypálit troubu před uvedením do provozu ! A na vysokou teplotu !. A poměrně dlouho je to značně nakonzervovany ale to už jste určitě udělala... A ještě k té údržbě, neprehanet s užíváním, to nejsou věci jako kdysi.Dnes je to všechno náchylné na korozi, má to poloviční hmotnost a je to vše pod Gorenje..Slovinsko, A funkční to je, to v pohodě...

dan*
hodnocení

0x
Mám stejný problém s C110BW. Termostatem to nebude bo při zapnutí vrchní spirály to nehluci_jen když přidám dolní ohřev.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]