Zdravím, potřeboval bych poradit jestli mi bude v RC autíčku Big Hammer 5 fungovat: COMBO BRUSHLESS 50Amp WP s 4P 3652SL 5400Kv motorem + programovací karta a pokud ano, kolik km/h tak pojede?
Ano, měli by. Prodává se ještě Hot Hammer 5 a to je to stejné autíčko, jen má střídavý a výkonnější motor (Big Hammer 5 má jednosměrný motor) a střídavé ESC. Jinak jsou to úplně stejná auta.
To autíčko se střídavým motorem jede 70 km/h, co se týče otáček na volt toho mého stejnosměrného motoru tak jsem je nenašel ( rc-rc.cz/... - tenhle motor používám). Průměr kola je cca. 11,5-12 cm a převod se mi nepodařilo zjistit.
Čím měříš rychlost autíčka? Ono 70 km/h je takřka 20 metrů za vteřinu. Než se rozkoukáš je auto 100 metrů od tebe a takřka nevíš kam jede. Samozřejmě se zkušenostmi to jde lépe.
smoulinka
S ovládáním autíčka mám již zkušenosti. Rychlost 70 km/h u modelu Hot Hammer uvádí obchod RCprofi.
Na rovném asfaltu: Při rychlosti 70 km/h budete mít brzdnou dráhu okolo 35 metrů pokud máte dobře vyladěné brždění. Rozjezd no tu rychlost za hrabání všech kol taky 35 metrů (reálně o hodně víc) .Průměr zatáčení 70 metrů. Kde s tím chcete jezdit?
smoulinka
V městě máme dlouhou asfaltovou cestu, která se už nevyužívá. Vím, že mám auto spíše do terénu ale občas ho také vytáhnu na pole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.