Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dostal jsem od známého myš kterou nějak dokázal potop ve vodě nicméně spraveno, koupená nová neoriginální baterie s menší kapacitou (z 240mAh na 190mAh). Myš funguje. Ale co je problém že se do 4 hodin absolutně do nuly vybije. Se starou baterií výdrž okolo 30hodin minimálně záleží na nastavení svícení. Netuší někdo v čem hledat chybu? Mírně tomu rozumím ale zas tak moc ne
Díky
Tak já používám 2ks AAA1,2V 2700mAh - ta vaše jen 190mAh?
tedy používám nabíjecí
no u mne zapojené v sérii - 2,4V ,nebo nedobíjecí 3V - tak se mi to zdá stejně nepoměr , je fakt že mi vydrží dlouho (10-14 dnů) i při hraní starších her u kterých nemohu použít ovladač Xbox.
Dostali jsme s manželkou před třemi lety také tyto myši, jásali jsme oba dva co zase dokázali čínští soudruzi vymyslet a papaly baterky také hodně rychle, asi po měsíci užívání skončily v popelnici, moje dobrá rada - popelnice to jistí.l
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.