Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová myš se rychle vybije

Od: dexolus® odpovědí: 10 změna:

Ahoj, dostal jsem od známého myš kterou nějak dokázal potop ve vodě *smich* nicméně spraveno, koupená nová neoriginální baterie s menší kapacitou (z 240mAh na 190mAh). Myš funguje. Ale co je problém že se do 4 hodin absolutně do nuly vybije. Se starou baterií výdrž okolo 30hodin minimálně záleží na nastavení svícení. Netuší někdo v čem hledat chybu? Mírně tomu rozumím ale zas tak moc ne *bum* Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Někde bude svod. Zkuste pořádně očistit desku plošných spojů od oxidů vzniklé elektrolýzou popřípadě přelakovat.
hodnocení

Jako zkrat nebo jak to mám chápat? Slaboproudu nerozumím *smich* desku jsem čistil hned na začátku ale zkusím ještě.. :)

mathew
hodnocení

0x
Já bych hledal chybu v té baterce. No možná to ani nebude chyba, ale vlastnost, že se menší neoriginální baterie dřív vybije.
hodnocení

No to si nemyslím že tam bude skok třeba o 30hodin. Jinak myš v softwaru píše spotřebu nějakých 20mW takže dle počtů by to mělo jet okolo 40hodin. Baterie byla testovaná a má 195mAh

tomas11*
hodnocení

0x

Tak já používám 2ks AAA1,2V 2700mAh - ta vaše jen 190mAh?

doplněno 12.09.22 11:37:

tedy používám nabíjecí

hodnocení

Myš má integrovanou baterii. Lipo. 3.7v

tomas11*

no u mne zapojené v sérii - 2,4V ,nebo nedobíjecí 3V - tak se mi to zdá stejně nepoměr , je fakt že mi vydrží dlouho (10-14 dnů) i při hraní starších her u kterých nemohu použít ovladač Xbox.

tomas11*

Přikláním se tedy k názoru že to nebude tou vaší novou baterkou ,ale spíše jak je v první odpovědi.

vaclav2
hodnocení

0x

Dostali jsme s manželkou před třemi lety také tyto myši, jásali jsme oba dva co zase dokázali čínští soudruzi vymyslet a papaly baterky také hodně rychle, asi po měsíci užívání skončily v popelnici, moje dobrá rada - popelnice to jistí.l

jdukolem

Logitech Marathon běží na jedny tužkové baterie bez vypínání již 2 roky,5 měsíců !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]