Dobrý den, hledám nějakou destičku na psaní. Doma si dělám zápisky programování, dějepisu, matiky atd. . Když si dělám zápisky do sešitu, tak mě štve to, že když udělam chybu ta to nemůžu vymazat. Jasně můžu to vybělit, ale to pak vypadá blbě. Budget bych měl do 2000. Možná i víc, kdyby to nebylo možné takhle levně. Je mi 15, snad chápete. Tablet by byl lepší, ale taky dražší. Na tu desku bych si zvykl, bych si ji propojil s notebookem, šlo by to ne?
Nechápu, na co se ptáš. Jestli chceš přístroj, do kterýho si budeš moct psát a nechceš sešit, tak si pořiď tablet, nebo notebook. Jenom destička na psaní ti je k ničemu, musíš vidět, co píšeš, musíš k tomu mít obrazovku/displej.
Nechápu, co bys chtěl k notebooku připojovat, notebook má obrazovku, klávesnici a touchpad, nic víc nepotřebuješ.
Máš notebook/tablet? Ber si do školy notebook. K tomu nic navíc nepotřebuješ. Nemáš peníze na notebook? Nos si s sebou sešity a propisky. Nebo aspoň pořádně vysvětli, na co se ptáš.
naltox
Mám notebook, je super, že mám klávesnici a touchpad, ale jak si na tom mám dělat zápisky třeba obrázků, náčrtku. Zápisky bych si dělal doma, ve škole používám normálně sešit. Hledám něco jako xp pen star 03 nebo xp pen deco 03.
ziraga
Takže hledáš grafickej tablet. To není destička. Ono je rozdíl mezi "hledám destičku" a "hledám grafický tablet." Super, tak si kup grafickej tablet, když víš i konkrétní model. A nauč se vyjadřovat, bude se ti to hodit.
čmáral si na normální papír a vše se dalo pak z tužky přenést do počítače (až 100stran A4), ale obávám se že už nebude k mání, teď existuje něco podobného, ale musí se používat speciální papír:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.