Mám v mobilu kalendář, viz foto, a najednou přestal fungovat. Mobil jsem restartovala a vypnula a nic Nevíte někdo proč? Je to Xiaomi. Mám v něm dost informací.
Co znamená "přestal fungovat"? Já měl před pár lety na předchozím mobilu Xiaomi s kalendářem také problém. Od jisté verze nešel spustit. Při spustění hned spadnul. Pomohlo jen odinstalování aktualizace kalendáře, tedy návrat k tovární verzi. Ani žádná z následujících aktualizací už nefungovala.
Mě taky tento týden nějak blbnou widgety třetích stran, nové připomínky "nevidí", ale kalendář přímo od googlu funguje spolehlivě. Zkuste ho. Předpokládám, že se google v něčem zas porýpal. Musíme doufat v nápravu.
Zálohu nemám. Ten kalendář už jednou přestal fungovat. Tak jsem si stáhla nový, a teď zase. Nikdy se mi tohle nestalo. Až teď u Xiaomi! Už jsem psala, že tam mám spoustu poznámek na připomenutí po celý rok. A teď je to včudu. Asi zase přejdu k papíru. Čínský krámy! Všechny!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.