Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi přestal fungovat kalendář v mobilu?

Od: astik odpovědí: 4 změna:
Mám v mobilu kalendář, viz foto, a najednou přestal fungovat. Mobil jsem restartovala a vypnula a nic :( Nevíte někdo proč? Je to Xiaomi. Mám v něm dost informací.
Proč mi přestal fungovat kalendář v mobilu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co znamená "přestal fungovat"? Já měl před pár lety na předchozím mobilu Xiaomi s kalendářem také problém. Od jisté verze nešel spustit. Při spustění hned spadnul. Pomohlo jen odinstalování aktualizace kalendáře, tedy návrat k tovární verzi. Ani žádná z následujících aktualizací už nefungovala.

hodnocení

0x
Bola zapnuta zaloha do cloudu?

hodnocení

0x
Mě taky tento týden nějak blbnou widgety třetích stran, nové připomínky "nevidí", ale kalendář přímo od googlu funguje spolehlivě. Zkuste ho. Předpokládám, že se google v něčem zas porýpal. Musíme doufat v nápravu.

astik
hodnocení

Zálohu nemám. Ten kalendář už jednou přestal fungovat. Tak jsem si stáhla nový, a teď zase. Nikdy se mi tohle nestalo. Až teď u Xiaomi! Už jsem psala, že tam mám spoustu poznámek na připomenutí po celý rok. A teď je to včudu. Asi zase přejdu k papíru. Čínský krámy! Všechny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]