Dobrý den , mám dvd Philips dvp3350/58.Nejde mě přehrát žádný film z flash disku. Když flash disk zapojíme jen do tv tak bez problémů v DVD ne.Nevite prosím kde by mohl být problém. Moc děkuji
Není problém ve formátu flesky?mám taky LG TV a flešku to najde jen ve FAT32 formátu a k tomu mám 7.1 Kino s přehrávačem kam se taky daji dát flešky ale ty zas musí být pro změnu v NFTS formátu jinak je to ani nenajde.nebo jaký problém to dělá u vás v DVD?nenajde to flešku či co to dělá přesně?
Tak asi prostě jen zastaralý audio a video kodeky v přehrávači.muzete se podívat na Google co to znamená.co znamenají kodeky pro film..s tím asi už nic neuděláte.proste zastaralý software v přehrávači
pantatabateku*
Ale jo, neco bys s tim filmem mohl dělat-konvertovat do formátu, který tv přehraje.
ale TV to umí přehrát..je to v odpovědích výše..Pouze DVD přehrávač si s tím neporadí na flešce..když dá flešku do tv je to OK..To dvd přehrávač musí film zpracovat a pak odešle obraz do TV..nemá smysl zkoušet konverze formátů kterej z nich nakonec přehrávač zvládne..to si radši koupit za 1500 bedýnky k tv a pouště to přes ni kde to funguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.