Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se přihlásit do mobilní aplikace eRecept

Od: pr odpovědí: 3 změna:

Od včera večera se snažím na mobilu Xiaomi Redmi 4X přihlásit do aplikace eRecept a nejde to. Přihlásit se zkoušám přes identitu občana a bankovní identitu MMB. Po zadání přihlašovacích údajů a potvrzení ve smart bance nebo klíčem z SMS se na moment zobrazí něco, že přihlášení proběhlo úspěšně a pak na to, že "Nejsme schopní dokončit Váš požadavek. Vaše relace vypršela. Přihlaste se prosím znovu. Chyba: 200207" a k přihlášení dedojde. Zkoušel jsem už to mnohokrát, ale je to pokaždé stejné. Aplikaci eRecept mám verzi 12.4. Kdysi dříve jsem se do eRecept přihlásil přes bankovní identitu MMB bez problémů a z§stal jsem tam přihlášený tak, že jsem se při opakovaném použiti aplikace nemusel znova přihlašovat. Aý po některé aktualizaci nastal tento problém, že to nyní chce po mne přihlášení, ale to je neúspěšné a přihlásit se nejde. Nevíte někdo čím to může být nebo jask to vyřešit. Může to být to nějaký problém u mne v mobilu nebo někde na straně identity občana? Potřeboval bych se tam přihlásit abych si zkontroloval recepty.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pokud nefunguje aplikace, tak to zkuste přímo viz odkaz. Zdravím!

pacient.erecept.sukl.cz/...

doplněno 09.09.22 15:17:

Přes uvedený odkaz jsem se přihlásil pomocí BankID na druhý pokus (první pokus hlásil chybu).

doplněno 09.09.22 17:45:

pr - jasně. Chtěl jsem rychle pomoci. Aplikaci zkuste odinstalovat a potom si ji znovu nainstalujte. I restart mobilu by mohl pomoci (vyčistí se jeho paměť).

pr
hodnocení

Děkují za ten odkaz přez který jsem se do toho eRecept přihlásil bez problémů napoprvé s použitím bankovní identity MMB. To ale neřeší to, že se tam nemohu přihlásit přes mobilní aplikaci. Byl bych rád kdyby se tam šlo přihlásit i z mobilu přes aplikaci.

pr
hodnocení

Když se na tu aplikaci dívám na Google Play tak tam vidím docela dost recenzi kde si lidi ztěžuji na problémy s přihlášením. Tak to bývá když něco dělají amatéři kteří to pořádně neumí. Možná SUKL tvůrcům této aplikace za to platí málo a tak za málo peněz málo muziky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]